Roxana Nemes face 4.000 de euro pe saptamana! Cum reuseste sa castige atatia bani

Multi il vaita pe Radu Groza ca are probleme financiare foarte mari, dar iata ca salvarea lui se numeste Roxana Nemes. Blonda se lauda ca are si cate 15 concerte pe luna, care ii aduc in conturi aproximativ 15.000 de euro.

Roxana Nemes are o viata de poveste! Dumnezeu a inzestrat-o cu un fizic de invidiat, dar si cu un glas de privighetoare! Cantareata are o cariera in plina ascensiune, iar ofertele pentru concerte curg rauri-rauri. Pentru un spectacol de 45 de minute, blonda incaseaza 1.000 de euro, astfel ca, saptamanal ajunge sa aduca in casa in jur de 4.000 de euro. Cu toate astea, Roxana nu se multumeste doar cu atat, astfel ca munceste din greu ca numele sau sa devina mult mai cunoscut, atat in tara, dar mai ales in strainatate.

Roxana se considera o femeie implinita

Roxana se considera o femeie implinita

“Sunt foarte fericita. Sunt intr-un moment al vietii mele in care toate imi merg asa cum mi-am droit. Am concerte in fiecare saptamana, in tara, iar in aprilie voi avea si un spectacol in America, la un meci de box. Abia astept”, a declarat cantareata pentru CANCAN.ro.

Nu se grabeste la maritis

Roxana si Radu sunt foarte fericiti impreuna, insa nu se grabesc sa faca pasul cel mare

Roxana si Radu sunt foarte fericiti impreuna, insa nu se grabesc sa faca pasul cel mare

Cantareata are o relatie de mai multi ani cu impresarul sau, Radu Groza, insa nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa. “Radu m-a cerut de mai multe ori de nevasta, iar eu de fiecare data am acceptat. Totusi, acum cariera este pe primul plan, asa ca nunta mai are de asteptat. Bineinteles imi doresc si un copil, ba chiar mai multi, insa nu este deloc momentul potrivit. Acum, pentru mine cariera este pe primul plan”, ne-a mai spus solista.
Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *