Iulia Vantur rupe tacerea! Se marita sau nu cu Salman Khan? Vezi cel mai sincer raspuns al prezentatoarei

Isteria provocata in jurul posibilei casatorii a Iuliei Vantur cu Salman Khan a facut-o pe frumoasa prezentatoare sa spuna clar si raspicat daca va pasi in fata altarului alaturi de starul Bollywoodian.

In timp ce presa din Dubai da ca sigura nunta celor doi pana la finalul anului, bazandu-se pe interviul acordat de Salman Khan si in care a lasat sa se inteleaga ca se va aseza la casa lui pana la finalul anului alaturi de o femeie de alta origine si religie, Iulia Vantur a deslusit misterul.

Contactata de reproterii emisiunii Cancan.ro, difuzata de luni pana joi, la ora 23, pe Acasa tv, Iulia Vantur s-a aratat deranjata de speculatiile presei internationale. Ca sa le inchida gura celor care o “casatoresc”, Iulia a declarat vehement:.

Nu! Eu nu ma marit!”

Desi starul a spus ca-si va lua o sotie din afara granitelor tarii, dar si ale religiei islamice, conditii pe care Iulia Vantur pare sa le indeplineasca, Iulia e face acum lumina in ceea ce le-ar putea rezerva viitorul.

„Tatal meu e pathan, mama e hindusa, a doua mea mama e catolica iar cumnatul meu este punjabi. Asa ca ma gandesc sa-mi aduc o nevasta din afara Indiei”, spunea Salman Khan intr-un interviu.

Tot presa din Dubai mai punea pe lista potentialelor viitoare sotii ale lui Salman o actrita cu origini suedeze si grecesti Ellie Avram, dar si trei dintre fostele iubite ale starului bollywoodian.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *