Rumburak l-a făcut pe Oajdea dispărut

Daniel Oajdea

Daniel Oajdea

Rumburak continuă să facă victime în PDL Iaşi. După ce a fraudat alegerile din 25 septembrie, cum însuşi şeful filialei Dumitru Oprea a recunoscut, Rumburak i-a aplicat lovitura fatală şi lui Daniel Oajdea, acest deputat care a ridicat politica pe culmile populismului ieftin şi de prost gust. Oajdea este, astfel, la cel puţin a treia dispariţie (excludere) din PDL.

Grupul de oportunişti a preluat prin forţă conducerea filialei şi, în încercarea lor de a se impune, vor să elimine pe toţi cei care au curajul să îşi exprime punctul de vedere“, a spus viteazul Oajdea, în grupul din care acesta face vorbire fiind senatorii Dumitru Oprea (aka Regele Hyazinth al II-lea, interimar) şi Mihaela Popa (aka Vrăjitoarea Hexe) şi deputaţii Marius Spânu (aka Regizorul Gros), Cristina Dobre (aka Scufiţa Roşie) şi Nicuşor Păduraru (aka Fantomas).

Evident, până nu demult, Oajdea interpreta rolul Nebunului Stunk în PDL, iar Petru Movilă cel al Prinţului Willibald. PDL Iaşi se aseamănă foarte bine cu serialul „Arabela” dacă ne gândim că şi în organizaţia judeţeană se amestecă excelent lumea reală cu cea a basmelor, aceasta din urmă fiind caracterizată mai ales prin poveşti cu alocări de fonduri guvernamentale. Flutur se vrea tătic pe Moldova şi reuşeşte să canalizeze bani acolo, la Suceava. El profită de neînţelegerile de la Iaşi şi că mulţi nu contestă ce spune. El e prim-vice şi nu poţi supăra un om aşa de important“, a fost declaraţia lui Oajdea care l-a determinat pe Vrăjitorul Rumburak să agite bagheta magică.

Respectarea codului etic este o obligaţie a oricărui membru PDL, însă Oajdea a ales un mod de a-şi declara public opiniile, care nu corespund acestuia, asumându-şi astfel consecinţele statutare ale propriului comportament“, a explicat Regele Hyazinth al II-lea, interimar vremelnic, alis Dumitru Oprea.

Dacă vă întrebaţi cine-i Rumburak, să ştiţi că şi noi şi Arabela avem aceeaşi nedumerire.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *