S-au bulucit ca să o vadă pe Cosoi făcând sex

Laura Cosoi a avut parte de un public ales la premiera celui mai nou film în care joacă. Vedete una şi una, ba chiar şi un înalt reprezentant al Ambasadei SUA au venit să o vadă pe frumoasa actriţă în rolul principal din filmul “Cel Ales”.

Mare înghesuială marţi seară la un cinematograf din Capitală, unde a avut loc premiera filmului “Cel Ales”, în care Laura Cosoi este soţia adulteră a unui antrenor de fotbal. Însărcinatul cu afaceri de pe lângă Ambasada SUA, Dean Thompson, a venit şi el la premiera peliculei regizate de Cristian Comeagă. Printre invitaţi s-au mai numărat, printre alţii, şi Dan Chişu, Magda Catone, Ivan Patzaichin, Cătălin Căţoiu, Şerban Pavlu, Dana Rogoz şi Dragoş Moştenescu. Cum ea a fost personajul principal, Laura a venit la marele eveniment însoţită de logodnicul său, de care nu s-a despărţit nici când a dat interviuri. Doar la fotografiile alături de colegii de platou, Laura l-a părăsit pe Cosmin, care o sorbea din priviri din spatele fotografilor.

Blonda este protagonista unor scene fierbinţi în calitate de amantă în pelicula “Cel Ales”

Şi-a scos soţia la cinema după 50 de ani

O prezenţă aparte a fost afaceristul Cristian Ţânţăreanu. Aflat în compania unor prieteni, dar şi a soţiei sale, Manuela, Tânţăreanu a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că nu a mai călcat într-un cinematograf de zeci de ani. Nu cu soţia: “De 50 de ani nu am mai fost cu nevasta la film. Cu alte doamne am fost. M-a lăsat ea, pe semnătură”.

O «ţărancă» mondenă

Iulia Vântur a fost printre întârziaţii serii, căci ea a ajuns la zeci de minute după ce în sala de cinema începuse să ruleze filmul. “Am venit direct de la fermă, de la filmări. M-am schimbat şi am alergat încoace să nu ratez premiera”, a spus frumoasa blondă care prezintă “Ferma Vedetelor”.

Uite sutienul, nu e sutienul

Dana-la-CEL-ALES

Mămică de un an, Dana Rogoz nu se dă înapoi de la apariţiile spectaculoase. Pentru filmul “Cel Ales”, vedeta a ales să poarte o rochie îndrăzneaţă, care dădea impresia că îi dezvăluie în totalitate bustul. În realitate, iluzia optică era creată de un sutien natur, inteligent purtat sub o dantelă rară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *