S-a îmbrăcat în negru pentru a îşi ascunde burta, dar tot degeaba! Cum arată de aproape BIANCA DRĂGUŞANU, însărcinată în şase luni

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Victor Slav după ce au divorţat, semn că iubirea lor a fost mai puternică decât un simplu act, iar anul acesta Biancăi i se va îndeplini un nou vis: va deveni mămică, urmând să aibă o fetiţă.

Dacă până acum vedeta s-a ferit cât a putut de mult să îşi ascundă burtica de gravidă, în urmă cu câteva ore Bianca a „scăpat” o imagine pe Facebook în care se vede tot, chiar dacă şatena este îmbrăcată în negru. Fanii s-au grăbit să o felicite şi i-au urat sarcină uşoară. La fotografie, Bianca a ataşat un mesaj care a emoţionat pe toată lumea. „Încă trei luni şi îmi voi cunoaşte fetiţa”, a scris ea.

Iată cum arată Bianca în luna a şasea de sarcină
Iată cum arată Bianca în luna a şasea de sarcină

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *