LIDIA BUBLE i-a făcut o declaraţie de dragoste lui RĂZVAN SIMION în direct la TV: „Şi a mai trecut…”

Lidia Buble se poate considera o tânără artistă cât se poate de norocoasă, asta deoarece la cei 23 de ani pe care i-a împlinit de curând este deja o cântăreaţă de succes, iar nici în viaţa amoroasă nu îi merge deloc rău.

Artista a fost invitată în această dimineaţă la „Neaţa”, emisiunea prezentată chiar de iubitul ei, Răzvan Simion. Emoţionantă la maxim, Lidia nu s-a putut abţine şi i-a făcut o declaraţie de dragoste foarte frumoasă partenerului său de viaţă. „Şi au trecut doi ani şi tu eşti tot ce am”, i-a spus Lidia lui Răzvan în direct la TV. Conştient că este în direct şi nu poate să se exprime aşa cum ar fi vrut, Răzvan nu a reuşit doar să zâmbească politicos.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa „Noi simţim la fel”, melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte. Lidia Buble are o relaţie de aproape un an de zile cu omul de televiziune Răzvan Simion.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *