S-a mai sinucis un om de afaceri!

Aurel Grădinaru, patronul firmei Jackpot s-a sinucis. Omul de afaceri din judeţul Galaţi s-a împuşcat cu arma din dotare.

Aurel Grădinaru, patronul firmei Jackpot, din Galaţi, s-a împuşcat în locuinţa personală. Motivul care l-a determinat să-şi pună capăt zilelor este necunoscut.

Vecinii bărbatului au povestit că în această dimineaţă au auzit o împuşcătură şi, la scurt timp, a venit soţia lui care a început să plângă.

„Am auzit o împuşcătură, dar pentru că ştiam că Aurel Grădinaru are câini de vânătoare, m-am gândit că îşi antrenează câinii. La puţin timp când a venit soţia lui am auzit-o ţipând: Aurică ce mi-ai făcut? După aceea am aflat ce s-a întâmplat”, a declarat Vasile Luca, unul dintre vecinii acestuia, potrivit stiridegalati.

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, scrie b1.ro.

„Echipajul nostru a găsit o persoană de 53 de ani, cu faţa în jos, iar lângă se afla o puşcă de vânătoare. Nu mai prezenta semne vitale, iar din relatările familiei am aflat că în ultima perioadă, bărbatul avea o stare depresivă”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *