Să fie bomba anului în lumea mondenă? Laura îl sună, Smiley nu-i răspunde …încă!

Laura Cosoi (32 de ani) a intrat într-un oarecare con de umbră de când s-a despărţit de Smiley (30 de ani). Nu mai apare la fel de des în lumina reflectoarelor, iar această pierdere suferită la capitolul publicitate a determinat-o, se pare, să apeleze la o soluţie de compromis. Potrivit apropiaţilor, actriţa ar vrea o colaborare cu Smiley, fostul său iubit, pe care-l caută de ceva timp, invocând acest pretext.

Laura Cosoi şi Smiley au trăit, mai bine de cinci ani, o iubire ca-n filme. Cei doi s-au despărţit fără scandal, în vara anului 2012, şi fiecare a luat-o pe drumul său. Laura s-a implicat într-o altă relaţie, cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, la braţul căruia colindă toată lumea, cei doi bifând recent şi o vacanţă de trei săptămâni în Asia. Doar că, potrivit apropiaţilor, se pare că actriţa, care cândva era nelipsită din lumina reflectoarelor, şi-ar dori să retrăiască acele vremuri, iar una dintre soluţii ar fi o colaborare cu nimeni altul decât fostul iubit, aflat în mare vogă.

Vrea să apară într-un videoclip de-al lui
Cel puţin acesta e pretextul pentru care Laura îl caută destul de des, în ultimul timp, pe Smiley. Artistul însă nu pare dispus să cedeze sub nici o formă, mai ales că i-a mers foarte bine de când s-a despărţit de ea. “Smiley nu-i răspunde tot timpul la telefon, chiar nu vrea să se complice. Ea cred că şi-ar dori să mai fie prezentă şi în vreun videoclip de-al lui, dar nu prea are şanse”, a mărturisit pentru Libertatea un apropiat de-al celor doi. Altfel, după cele trei săptămâni de vacanţă petrecute în Asia împreună cu Cosmin, iubitul său actual, Laura Cosoi se pregăteşte să urce pe 3, 4 şi 10 februarie pe scena Teatrului Nottara din Bucureşti, unde va juca în piesa “Hamlet”, alături de Maia Morgenstern. În ceea ce-l priveşte pe Smiley, toată atenţia sa e concentrată pe spectacolul de pe 1 martie, pe care-l va susţine la Sala Palatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *