Sarcina îşi spune cuvantul: BIANCA DRĂGUŞANU a început să ia proporţii! Cum a fost fotografiată iubita lui Victor Slav în urmă cu puţin timp!

De când a anunţat că aşteaptă un copil şi se pregăteşte să devină mămică, Bianca Drăguşanu pare să fie mai împlinită ca niciodată şi parcă radiază de fericire. Acest lucru se poate observa şi din fotografiile în care iubita lui Victor Slav a tot apărut în ultima vreme.

Imediat după ce a anunţat că este însărcinată, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni TV, şi că îi va dărui lui Victor Slav un copil, dar şi că speră să fie fetiţă, Bianca Drăguşanu pare să fie mai strălucitoare ca oricând. Totuşi, sarcina începe să îşi spună cuvântul, fiindcă vedeta pare să înceapă să ia proporţii. Într-o fotografie postată în această după-amiază pe Facebook, iubita lui Victor Slav apare într-o rochie roşie, lungă până în pământ, iar atenţia pică asupra abdomenului Biancăi Drăguşanu, care pare să devină din ce în ce mai proeminent decât a fost vreodată până acum.

„Ne-am liniştit. Ne dorim o casă mai mare, o maşină mai mare, o familie mai mare. Eu n-am comentat ştirea în niciun fel. Nici n-am zis că sunt însărcinată, nici că nu sunt. Dar, într-o lună, două burtica o să fie vizibilă. Nu vreau să dezbat subiectul din mai multe motive. Îmi doresc o fetiţă. Şi Victor la fel. La câte rochiţe fac, ar fi şi păcat“, mărturisea Bianca, joia trecută, într-o emisiune televizată.

Sarcina Biancăi Drăguşanu pare c-a început să îşi spună cuvântul, iar din imaginea pe care vedeta a postat-o pe Facebook se poate observa că abdomenul ei e mai proemintent ca până acum
Sarcina Biancăi Drăguşanu pare c-a început să îşi spună cuvântul, iar din imaginea pe care vedeta a postat-o pe Facebook se poate observa că abdomenul ei e mai proemintent ca până acum

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *