Săru’ mâna mamă soacră!

Smiley a venit la Iaşi să-şi vadă soacra. Cu această ocazie a dat şi un concert la Era Shopping Park

"Smiley"Simpaticul cântăreţ al puştimii rebele române de până în 18 ani, Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, a venit, în acest week-end la Iaşi, ca să-şi vadă viitoarea soacră, pe Ligia Delia Cosoi (actualmente Grozdan). Cârcotaşii spun că tânărul vrea să o ceară în căsătorie pe fiica Ligiei, actriţa Laura Cosoi.

Cu ocazia vizitei la Iaşi, artistul a oferit fanilor săi şi un concert tare, un adevărat preambul de Ziua Îndrăgostiţilor – „Valentine’s Day”, celebra sărbătoare importată din America, la pachet cu Halloween. Duminică, 13 februarie 2011, după un spectacol de o oră şi jumătate în incinta supermarket-ului „Era Shopping Park”, Smiley a dăruit ieşenilor câteva sute de autografe şi poze ce-l înfăţişează alături de iubita şi viitoarea sa nevastă, ieşeanca Laura Cosoi. Este bine-cunoscut faptul că artistul  are o relaţie stabilă cu Laura, fiica profesoarei de coregrafie Ligia Cosoi, dar, deocamdată, cuplul nu se gândeşte la căsătorie. “Nu am vorbit despre căsătorie… încă. Nu ştiu ce va fi în viitor. Deocamdată îmi doresc să fiu sănătos ca să îmi duc planurile muzicale la bun sfârşit”, a declarat cântăreţul.

Laura şi Smiley au fost colegi la emisiunea “Dansez pentru tine”, dar apropierea lor s-a produs cu adevărat de abia pe platourile de filmare de la serialul TV “Cu un pas înainte”, de la Pro TV. Dacă la început au încercat să-şi camufleze sentimentele, pe măsură ce povestea evolua cei doi îndrăgostiţi şi-au dat seama că trebuie să-şi clarifice situaţia. Astfel, nou-născutul amor a fost, se pare, atât de puternic, încât cei doi au decis să pună punct relaţiilor în care erau implicaţi de câţiva ani, pentru a putea fi împreună. Astfel, Laura a renunţat la iubitul ei milionar, Matei Stratan, în timp ce Smiley a încheiat conturile cu studenta din Republica Moldova care i-a fost alături timp de doi ani, Sânziana Negru. Din păcate, vechea iubită a lui Smiley a fost nevoită, la un moment dat, să elibereze nu doar postul de titulară în viaţa cântăreţului, ci şi spaţiul locativ pe care ea îl ocupa în casa acestuia, lucru care s-a dovedit destul de neplăcut. În locul ei s-a mutat repede Laura care, la rândul ei, a trebuit să părăsească vila de pe Bulevardul Dacia, unde era “găzduită” de iubitul ei, Matei, fiul cunoscutului miliardar ieşean Dan Stratan.

El macho grande” non solo con Laura

În afară de aspectul fizic, Smiley a reuşit să-şi impresioneze fanele cu vocea lui. În 2000, el s-a alăturat trupei Simplu, iar în 2007 a anunţat că pregăteşte lansarea unui album solo. Primul extras pe single de pe acest material, numit ¨În lipsa mea¨, a fost realizat în colaborare cu Uzzi de la BUG Mafia. În acelaşi an, Smiley a debutat ca actor, în serialul ¨Cu un pas inainte¨.Cântăreţul nu s-a oprit însă aici, aşa că 2011 îl găseşte în postura de prezentator al emisiunii ¨Românii au talent´, care va fi transmisă în curând de Pro TV. Există însă şi o veste proastă pentru admiratoarele lui Smiley: de aproape trei ani, acesta are o relaţie stabilă cu ieşeanca Laura Cosoi, relaţie care, după cum spun unii cârcotaşi, s-ar putea finaliza cu o căsătorie. Lucru care ne face să ne întrebăm:  cântăreţul a venit la Iaşi, la familia Grozdan, ca să-i ceară mâna viitoarei soţii, ori pur şi simplu a fost doar o vizită de curtoazie? Întrebat dacă este gelos, Smiley spune că nu are motive  “Nu sunt un tip gelos, doar dacă mi se dau motive. Ştiu că Laura este o femeie foarte frumoasă, dar asta nu înseamnă să fiu gelos. Nici ea nu este o fire geloasă”, a mai spus cântăreţul. Ieşeanca Laura Cosoi şi-a început cariera în televiziune în anul 2002, când a debutat în rolul Adinei, în sitcom-ul „La bloc”, difuzat de Pro TV. Începând cu acel moment, Laura a ajuns să joace în nenumărate producţii de televiziune, seriale şi emisiuni, participând chiar la emisiunea „Dansez pentru tine”. Astăzi, Laura Cosoi este actriţă în serialul „Aniela” şi este femeia alături de care se trezeşte, în fiecare dimineaţă, zâmbind, Smiley alias Andrei Tiberiu Maria.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *