Cluburile beizadelelor de Bahlui

cluburi de fitzeÎn serile de weekend, ieşitul în cluburile de fiţe din Iaşi a devenit o obişnuinţă pentru tineri. Mai mult chiar: o necesitate mai mare decât aerul. Oferta de cluburi este, acum, mai largă decât s-ar putea crede la o primă vedere, iar un fotograf va fi mereu acolo să imortalizeze momentele deosebite.

Şi vedetele locale frecventează cluburile de fiţe, atât la invitaţia patronilor care, aşa cum este şi normal, vor să-şi facă un nume, cât şi ca simpli clienţi. Cele mai renumite locaţii rămân aceleaşi, an de an, însă cu o bună strategie de marketing, un local nou poate obţine notorietatea.

Un exemplu în acest sens îl poate reprezenta Verve caffe& panorama. Designul interior elegant completează peisajul impresionant văzut de la etajul şase al mall-ului Moldova. Clienţii localului se pot relaxa ziua la o cafea, ori în weekend la o petrecere cu invitaţi supriză. Seri de jazz, party-uri cu DJ celebri ori petreceri tematice sunt cele care au reuşit să pună Verve caffe& panorama pe harta distracţiei ieşene. Surorile Laura şi Alina Cosoi, DJ-ii Vali Bărbulescu şi John Puzzle sunt vedetele care au trecut pragul cafenelei.

Un local cu vechime, care însă nu a reuşit să rămână în preferinţele ieşenilor, este The Office Lounge. Declinul a început încet dar sigur în momentul în care patronii au refuzat să reamenajeze spaţiul şi să asculte sfaturile clienţilor în ceea ce priveşte preferinţele muzicale. Printre băieţii de bani gata ai Iaşului care frecventau localul, îi putem enumera pe nepotul patronului Steaua Bucureşti, Hristu Becali sau băiatul lui Gheorghe Vasilache Ionescu (patronul Hotelului „EUROPA”), Ştefan.

Cel mai select club de la noi se vrea a fi Skin music lounge, bar amplasat vizavi de Filarmonică, în sediul Moldoconstruct. Cu o vechime de patru ani în peisajul monden ieşean, Skin a reuşit să se impună prin petreceri de cele mai multe ori reuşite şi prin invitaţi de renume. Odată curăţat de clanul Cordunenilor, care, se pare, ar fi cerut taxă de protecţie administratorilor o lungă perioadă de timp, Skin-ul a dat tonul unor petreceri tematice în fiecare vineri seara. Unele cam nereuşite, dacă ar fi să ne luăm după mărturiile unor clienţi fideli. Din nefericire, PR-ul localului a devenit cam sensibil şi răzbunător din cauza unor comentarii negative pe care ar trebui să le privească ca o critică constructivă, de altfel, şi nu să acţioneze prin a înlătura cu furie persoanele din lista contului de Facebook a Skin-ului. O altă problemă o constituie acei iluştri necunoscuţi care încearcă să-şi impună supremaţia prin puterea pumnului. Din păcate, persoanele care declanşează aceste tipuri de conflicte sunt de cele mai multe ori fete care, ameţite de aburii alcoolului, se bat în baia fetelor pentru diferite subiecte minore. Dintre vedetele autohtone, care frecventează localul, îi putem enumera pe Cătălin Moroşanu, luptătorul de K1, Adriana Rusu, nepoata premierului moldovean Vlad Filat, prezentatorii de emisiune Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, dar şi jucătorul de fotbal Adrian Cristea care vine mereu însoţit de băieţii omului de afaceri Mihai Holicov.

O locaţie relaxantă dar care ar trebui să se rezume la clasicul rol de cafenea, este Time Out. Situat în zona Copoului, acesta poate fi definit ca unul din adevăratele localuri de fiţe din Iaşi. Recomandăm, însă, administratorilor să fie mai selectivi cu persoanele care doresc să intre la petrecerile din locaţie.

Barul T&T cu specific grecesc dă, pe bune!, o pată de culoare în peisajul monden ieşean. Unul dintre clienţii acestui bar, este din păcate şi băieţelu’ lu’ tati, denumit şi spărgătorul de petreceri, domnişorul Cristian Dobre. Mai tot timpul turmentat, fiul miliardarului de carton Traian Dobre, stârneşte scandal pe oriunde merge, având o idee ciudată despre conceptul de petrecere a timpului liber în club. Datorită acestui gen de persoane ar trebui înfiinţate centre speciale de reeducare şi reabilitare socială. Cum era pe timpuri Socola. Alt loc de tratare a fiţelor despre care, însă, vă vom vorbi altădată…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *