Scrisorile Nadiei au ajuns in mainile securistilor! Ce ii scria Stefan Banica Jr dupa ce a lasat-o gravida! „Mascheaza burta…!”

Dupa fuga Nadiei din Romania, securistii au confiscat scrisorile de dragoste pe care gimnasta le primea de la Stefan Banica jr. In ultima dintre acestea, depusa la dosarul sportivei de la CNSAS, artistul ii cerea iubitei lui sa pastreze o sarcina.

Nadia Comaneci a implinit, miercuri, 53 de ani. O viata in care reputata noastra sportiva a trait si bune si rele. De la primul 10 din istoria gimnasticii, cel obtinut de micuta romanca din Onesti la Jocurile Olimpice de la Montreal (1976), pana la fuga din tara, Nadia a trait la extreme, iar viata ei a fost un subiect de carte. Cu mai putin de o luna inainte de Revolutia din 1989, in noaptea de 27 spre 28 noiembrie, gimnasta fugea din tara prin Ungaria. In urma ei ramaneau cei din familie, prietenii, amintirile sportivei si un imens scandal pe care partidul a incercat sa-l mascheze cat mai bine.

De altfel, regimul lui Ceausescu a fost principalul motiv pentru fuga Nadiei, mai ales ca s-a spus ca ar fi fost implicata intr-o relatie cu Nicu Ceausescu. Imediat dupa ce s-a aflat ca “regina de la Montreal” a parasit Romania, securistii au intrat pe fir.

CANCAN.RO a aflat detalii socante din dosarul pe care Nadia Comaneci l-a avut la Securitate. Unul cu multe pagini si cu elemente de intimitate din viata tinerei care a luat decizia, impotriva unui intreg sistem, de a-si lua viata in propriile maini si a emigra in America.

Nadia Comaneci a fugit din Romania in 1989, cu putin timp inainte de Revolutie

Nadia Comaneci a fugit din Romania in 1989, cu putin timp inainte de Revolutie

Banica: “Pastreza copilul si mascheaza burta cat mai bine”
In registrele de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in paginile ingalbenite si pline cu note informative apar insemnari picante, sub forma mai multe scrisori, despre relatia pe care Nadia a avut-o cu Stefan Banica junior.

Stefan Banica a fost crai de mic. Acesta s-a iubit cu mai multe femei cunoscute din Romania

Stefan Banica a fost crai de mic. Acesta s-a iubit cu mai multe femei cunoscute din Romania

Astfel, printre primele decizii pe care le-au luat “baietii cu ochii albastri” dupa ce Nadia a fugit, a fost perchezitia locuintei gimnastei.

De aici, acestia au ridicat tot, printre care si scrisorile de dragoste pe care Stefan Banica i le-a trimis iubitei lui de atunci. In ultima scrisoare depusa la dosar, securistii au gasit un pasaj pe care au considerat ca trebuie sa-l prezinte superiorilor.

In urma relatiilor sale, Stefan Banica jr. are doi copii

In urma relatiilor sale, Stefan Banica jr. are doi copii

Astfel, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice era sfatuita de actor, la scurt timp dupa ce aceasta a ramas gravida, sa nu se panicheze si sa astepte sfaturile lui. “Ai grija! O sa-ti trimit eu mai multe carti, sa stii ce ai de facut”, isi incuraja Banica iubita de atunci. Intr-un alt paragraf care se incheie cu semnul de exclamarii, cantretul o ruga pe gimnasta: “Nadia! Sa stai cuminte! Pastreaza copilul si mascheaza burta cat mai bine!”.Din cate se pare, dorinta lui Banica de a pastra copilul nu s-a infaptuit, iar Nadia a pierdut sau a renuntat la sarcina respectiva.

Stefan Banica i-a cerut Nadiei sa pastreze copilul

Stefan Banica i-a cerut Nadiei sa pastreze copilul

S-a iubit cu Nicu Ceusescu?
Teama pe care Nadia si Stefan Banica jr. o aveau era legata de Nicu Ceuasescu. Dupa Revolutie, mai multi apropiati ai gimnastei au povestit ca fiul dictatorului a iubit-o foarte mult pe sportiva. La inceputul anilor 80, acesta ar fi facut o adevarata pasiune pentru Nadia, insa parintii dictatori se pare ca nu au fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi. Mai mult, securistii ar fi montat in apartamentul Nadiei microfoane, locuinta fiind primita de sportiva chiar la interventiile lui Nicu Ceausescu.

 

Gheorghita Geolgau, un alt iubit vehiculat pentru Nadia

 

Nicu era rasfatul mamei, Elena Ceausescu fiind extrem de protectoare cu

Nicu era rasfatul mamei, Elena Ceausescu fiind extrem de protectoare cu „printisorul” ei

Extrem de discreta cu viata ei amoroasa, Nadia nu a dorit niciodata sa comenteze zvonurile legate de idilele ei, chiar daca presa din Romania, dar si cea de peste hotare, a relatat ca sportiva s-a mai iubit si cu Gheorghita Geolgau, fotbalist si fost component al Craiovei Maxima. In 1994, Nadia Comaneci s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner, iar peste doi ani s-au casatorit. Cei doi au impreuna un copil, Dylan.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *