DISPARE SAU NU ”X FACTOR”? DEZVĂLUIRILE care lămuresc TOTUL!

După ce boșii Antena 1 au decis să socată din grilă câteva emisiuni de divertisment au apărut imediat speculații conform cărora și show-ul de talente X Factor ar urma să se închidă. Reprezentanții postului din Băneasa aduc însă lămuriri în legătură cu aceste zvonuri.

 

horia-brenciu-delia-stefan-banica-x-factor

Claudiu Oprea, producătorul general al show-ului X Factor, difuzat de Antena 1, a declarat că nu se pune problema unei anulări a producției, din contră, echipa sa a început filmările pentru cel de-al patrulea sezon.

„Cel de-al patrulea sezon X-Factor este in plina desfasurare. Urmeaza foarte curand faza de bootcamp, faza modifcata complet fata de editiile anterioare, o noutate in ceea ce priveste show-urile de gen. Tensiunea si emotia vor atinge noi praguri in aceasta noua etapa. Show-ul are in momentul de fata una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica, formula recunoscuta atat prin cifrele de audienta, cat si prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de productie pe care o coordonez a inceput deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Cautam in continuare talente extraordinare, oameni care stiu sa cucereasca scena si publicul, pentru ca artistul X-factor inseamna mai mult decat voce!”, a declarat Oprea.

 

Sursa:Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *