Se despart Mădălina Ghenea și Matei Stratan?

Conform unor surse din anturajul lui Matei Stratan, Mădălina Ghenea ar fi luat o ”pauză” în relaţia cu milionarul. Informaţia apărută ca o bombă este întărită şi de superba româncă, prin postările făcute în ultima perioadă pe contul de Instagram. Şi asta nu e decât partea vizibilă.

CANCAN.ro a obţinut şi primele declaraţii din partea lui Matei Stratan, iar lucrurile converg către o ruptură, cel puţin temporară.

Cu toate că logodnicul Mădălinei neagă cu jumătate de gură, neconvingător, informaţia, semn că există un sâmbure de adevăr, reporterii noştri au găsit şi alte indicii ale separării. În perioada următoare, Mădălina Ghenea şi iubitul milionar ar urma să decidă dacă vor mai ajunge în faţa altarului.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan formează unul dintre cele mai sudate, îndrăgite şi frumoase cupluri din showbiz. Orice relaţie traversează, însă, anumite momente de cumpănă. Conform unor surse din anturajul milionarului, legătura dintre cei doi nu ar mai fi fost la fel de intensă după ce au devenit părinţi.

A fost o relaţie cu turbulenţe, motiv pentru care Mădălina Ghenea a luat o ”pauză” cu Matei Stratan. “Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”, au declarat surse din anturajul milionarului.

Din primele informaţii, Mădălina şi Matei au stabilit să-şi ”reconfigureze” relaţia. Iar logodna ar fi acum sub semnul întrebării, astfel că, în perioada următoare, cei doi ar urma să decidă dacă vor mai ajunge în faţa altarului.

Contul personal de Instagram al Mădălinei Ghenea este principala sursă care întăreşte faptul că relaţia cu Matei Stratan nu mai este aşa intensă ca la început. Ultima postare a superbei actriţe care să aibă legătură cu iubitul milionar datează din 7 august. Vedeta a urcat atunci un tablou în care apare pictată alături de logodnicul ei.Au urmat apoi mai multe fotografii şi postări, care sugerau singurătatea şi nostalgia. Iar ultimul mesaj al superbei românce, urcat duminică, 10 septembrie, întăreşte o posibilă despărţire şi o rupere a logodnei: “Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic”.

Duminică, milionarul a oferit, pentru cancan.ro, şi prima declaraţie. Una scurtă, menită parcă să nu pună şi mai mult paie pe foc: „Nu am avut neînţelegeri, ea a fost plecată în Italia, dar acum este acasă”. În urmă cu puţine momente, Matei Stratan a completat: ”Mădălina nu a fost plecată nici măcar o secundă de lângă copilul nostru, când a plecat am fost împreună câteva zile ca o familie, nicidecum fără copil. De asemenea, nu am luat nici o pauză. A fost mereu alături de copilul ei aşa cum am fost şi eu”.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au pozat, de-a lungul timpului, într-un cuplu bine sudat. Ce-i drept amândoi sunt frumoşi şi le stă bine împreună. Ar fi mare păcat ca despărţirea să fie definitivă. Indicat ar fi ca separarea să fie temporară şi, la un moment dat, lucrurile să se aşeze între ei.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *