Se mai cumpără aurul?

Bunul gust, impus de criză

Puţini mai sunt cei care îşi mai achiziţionează câte o bijuterie. Preţul aurului a crescut foarte mult, iar buzunarele românilor sunt din ce în ce mai goale. De aceea, doar ieşenii cu un buget mai ridicat îşi permit accesorii mai sofisticate, care cântăresc mai mult şi care să atragă atenţia. Cei care nu au bani suficienţi, preferă lucrurile mai finuţe, nu foarte încărcate şi cu un gramaj cât mai mic.

,,Acum, fiecare cumpără în funcţie de câţi bani are. Dacă buzunarul e plin, se cumpără brăţări şi lănţişoare mai groase. Dacă e mai gol, clienţii preferă accesoriile cât mai subţiri, mai finuţe, care să nu cântărească prea mult”, ne-a spus patroana unui magazin de bijuterii.

Căutate sunt şi inelele cu pietre de diverse culori, dar şi medalioanele de diferite modele şi mărimi.

În ceea ce priveşte verighetele, cele clasice sunt căutate în continuare, însă din ce în ce mai mulţi tineri vor cu model, din aur alb şi galben şi cu pietre preţioase.

,,Acum, la mare căutare este calitatea şi bunul gust, oamenii preferând bijuterii mai mici, mai finuţe, dar care să arate bine”, ne-a precizat o vânzătoare de la un magazin de bijuterii.

Gusturile nu se discută, iar părerile sunt împărţite. Fiecare îşi face propria modă, după plac, dar mai ales după… buzunar.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *