Se măreşte familia Adelinei! Vedeta a făcut cu Speak un…selfie din viitor!

Adelina şi Speak se înţeleg atât de bine încât sunt gata să treacă la un nivel superior al relaţiei. Adelina işi doreşte un copil, iar Speak e gata să-i îndeplinească dorinţa. Până atunci, ei încearcă să se obişnuiască cu ipostaza de…părinţi de împrumut!

Adelina pară să se înţeleagă foarte bine cu cei mici, aşa că a vrut să le arate şi fanilor cum reuşeşte acest lucru. Fosta prezentatoare TV a apelat la fetiţa unor prieteni, s-au jucat împreună, Adelina s-a maimuţărit, iar Speak a stat…când serios, când zâmbăreţ.

La final, au facut o fotografie, care a zugrăvit foarte bine starea de fapt…De dragul actului artistic, Adelina s-a strâmbat, iar fetiţa-model s-a prefăcut că este bosumflată… Fotografia familiei…din viitor a ajuns pe reţelele de socializare, şi a fost apreciată de mai toţi fanii, mai puţin cei care aveau o problemă cu faptul că ochii Adelinei nu ieşiseră bine în poză, pentru că s-a mişcat în momentul instantaneului! De altfel, fosta prezentatoare a vazut imaginea ca fiind un ”tablou de viitor” întrucât a folosit un ”copil de împrumut”.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *