Se reface gasca “fetelor bune” din oras! Cum a fost fotografiata Cruduta in intimitate cu una dintre proxenetele VIP

Au stat cu frica-n san o luna si jumatate, dupa ce au fost audiate in dosarul de proxenetism, dar tot nu s-au invatat minte! Fetele de oras si-au reunit gasca, iar Cruduta s-a bagat iar in anturajul periculos care a adus-o direct in fata politistilor.

Ziua de 5 februarie va ramane una neagra in calendarul fetelor care fac legea in cluburile din Capitala, 65 dintre ele fiind chemate la audieri in cel mai recent dosar de proxenetism. Cele mai multe in calitate de martor, doar sase dintre ele fiind retinute, pentru 24 de ore, cu suspiciunea de proxenetism. Dupa ce au fost eliberate a urmat, pentru ele, o prioada de cosmar, dar care s-a sfarsit, zilele trecute. Diana Guresoaie este singura pe care Politia o mai cerceteaza, in timp ce celelalte cinci pot rasufla usurate. Asa ca au sarbatorit sfarsitul calvarului, reunindu-se in aceeasi gasca.

Crudu si Georgoiana si-au reluat relatia de prietenie acum cateva saptamani

Crudu si Georgoiana si-au reluat relatia de prietenie acum cateva saptamani

Crudu a reluat relatia cu Georgiana Constantin

Una dintre cele mai populare fete de prin cluburile de fite din Capitala, Georgiana Constantin este una dintre cele sase fete retinute pentru proxenetism si se prea poate ca tot din cauza ei sa fi fost citata si Cruduta, in calitate de martor.
Crudu si Georgiana au petrecut impreuna de ziua blondei, in urma cu o saptamana

Crudu si Georgiana au petrecut impreuna de ziua blondei, in urma cu o saptamana

Nu de alta, dar se stie ca prietenia lor are state vechi, cele doua racind, totusi, relatia, in timp ce Daniela s-a iubit cu Mihai Costea. Asta pentru ca fotbalistul nu a fost de acord cu acest anturaj. Dar iata ca, odata trminata relatia cu Nila si odata incheiate cercetarile in dosarul de proxenetism, Cruduta si Georgiana Constantin s-au dovedit a fi nedespartite. Astfel, in ultimele saptamani, cele doua au iesit de nenumarate ori impreuna, alfandu-se, praca, in cautarea timpului pierdut.

Georgiana Constantin si Diana Nicoras nu se mai ascund

Georgiana Constantin si Diana Nicoras (primele din stanga inaginii) au reunit gasca, zilele trecute

Georgiana Constantin si Diana Nicoras (primele din stanga inaginii) au reunit gasca, zilele trecute

Cat timp au fost cercetate in faimosul dosar, cele sase fete retinute pentru proxenetism au avut interzis sa comunice intre ele, acestea fiind rigorile legii. Ei bine, acum ca s-a sfarsit calvarul, Georgiana Constantin si Diana Nicoras au refacut gasca, fara sa le pese ca pot trezi noi si noi suspiciuni si ca asta le poate aduce deservicii, in viitor.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *