Ce nume de cod folosea o cântăreaţă cunoscută din România atunci când vorbea cu prietenele despre bărbaţii însuraţi cu care se vedea

Dosarul „Prostituţie în showbiz” a zguduit din temelii întreaga lume a high life-ului bucureştean, mai ales după reţinerea a şase dintre tinerele implicate în scandal. Este drept, au fost eliberate, dar ancheta continuă şi ies la iveală tot mai multe detalii, care arată cu degetul spre nume sonore din muzica românească. Printre acestea se numără şi Rolla Sparks, care apare în interceptările puse la dispoziţie de către anchetatori. Dacă la început numele real al vedetei, Olga, era doar pronunţat în conversaţii, reporterii SPYNEWS.ro au aflat că Rolla, cunoscută drept Olga Manolache, discuta direct cu tânăra acuzată de proxenetism, Lavinia Despina. Cântăreaţa se folosea de pseudonimul „Nico” şi se conversa în mod direct cu una dintre tinerele care plasa prostituate oamenilor de afaceri.

Conştientă de notorietatea ei, Rolla încerca să negocieze cu Lavinia Despina şi îi cerea acesteia să o pună în legătură cu bărbaţi care nu prea ies în oral, să nu existe riscul să fie recunoscută. Mai mult decât atât, vedeta urma să fie pusă în legătură cu afaceristul braşovean Ioan Neculaie. „Tu, eu nu vreau să fie foarte mult şi să nu fie din Bucureşti. Crede-mă că de două nopţi nu pot să dorm, eu te cunosc pe tine, dar mi-e aşa de Alexandra, să nu comenteze în oraş, să nu vorbească. Am văzut că se cunoaşte cu atâţia şi pe mine mă ştiu de bine toţi! Aş vrea cu cei care chiar nu vorbesc, cu cei care nu ies în oraş prea mult, cu d-ăştia însuraţi, care vin, îşi fac treaba şi-au plecat!”, este doar o parte din conversaţia interceptată de anchetatori, dintre Rolla Sparks şi Lavinia Despina.

Rolla Sparks este una dintre cântărețele de succes din noul val al showbiz-ului românesc. Blonda este implicată într-o relaţie cu artistul F Charm.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *