Sebastian Ciobanu s-a distrat cu “pufosul” Talarovic

Sebastian Ciobanu

Sebastian Ciobanu

Patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucureşti a găzduit, în week-end-ul trecut, prima gală „Super Kombat“, noua denumire pe care o poartă fosta „Local Kombat“, patronată de promotorul Eduard Irimia.

În faţa unor nume grele din fotbalul românesc, printre care fostul selecţioner Victor Piţurcă sau fraţii Victor şi Ioan Becali, ieşeanul nostru, Sebastian Ciobanu, de la clubul „Scorpions Cotnari”, nu a avut nicio problemă în faţa slovacului Ratislav Talarovic, pe care l-a învins clar la puncte.

Venit din MMA, unde l-a învins prin KO pe Alexandru Lungu, Talarovic a lăsat impresia că a cam exagerat cu shaworma în ultima perioadă şi acest lucru s-a văzut în ring.

Sebi a etalat un kick-box modern, cu alternanţe rapide de lovituri de mâini şi picioare în faţa unui Talarovic incapabil să reacţioneze de multe ori.

Deşi a dominat toate cele trei reprize, Sebi s-a impus doar la puncte, Talarovic încăpăţânându-se să rămână în picioare.

Victorie mare pentru Bogdan Stoica

Într-un meci în care a fost pus la bătaie titlul intercontinental WAKO Pro, românul Bogdan Stoica a făcut un meci extraordinar în faţa francezului Pacome Assi, pe care l-a învins prin KO.

În „piramida“ galei, câştig de cauză a avut ucraineanul Serghei Laşcenko, care l-a învins în finală prin KO pe cehul Roman Kleibl. În primele meciuri ale „piramidei“, Kleibl a trecut destul de greu de surinamezul Jairzinho Rozenstruik, în timp ce Laşcenko l-a învins fără probleme pe Poturak.

Într-un meci rezervă pentru „piramidă“, olandezul Rico Verhoeven, care iniţial trebuia să lupte cu Sebi Ciobanu, nu a avut nevoie decât de un minut pentru a-l trimite la podea pe americanul Justice Smith, care în ciuda unui fizic impresionant, pare a nu avea nimic în comun cu kick-boxing-ul.

Adegbuyi, viitorul star

Cel mai aplaudat român în gala de la Bucureşti a fost Benjamin Adegbuyi. Benji este un român cu tată nigerian, care a progresat foarte mult în ultima perioadă. Acest lucru s-a văzut şi în gala de la Bucureşti, când l-a învins prin KO pe cehul Libor Polach.

Într-un alt super-fight, Miodrag Olar a fost învins clar de mult mai cunoscutul portughez Arnaldo Silva, în timp ce Marius Tiţă, care pare mult mai în vârstă decât este, a fost trimis în lumea viselor de olandezul Albert Kraus.

Supărarea lui Moroşanu

În prima gală „Super Kombat“, trebuia să lupte şi „fratele“ lui Sebi, Cătălin Moroşanu, însă „Moartea din Carpaţi“ s-a accidentat la unul dintre antrenamentele dinaintea galei.

„Mi-e o ciudă de mor că m-am accidentat şi nu am mai putut lupta în această gală! Trebuia să mă bat cu Gabriel Gonzaga, numărul 5 din UFC. La unul dintre antrenamente, am dat lovitură mai tare, aşa, mai «din fundul grădinii», şi am simţit dureri la umăr. Medicul mi-a zis că trebuie să iau repaus două săptămâni. Mă pregătisem foarte bine pentru această partidă. Sper să lupt cu el la Gala din Italia, care ar trebui să aibă loc la sfârşitul lunii iunie. Sunt supărat că am suferit această accidentare la umăr. Oricum, am fost alături de «fratele» meu Sebi Ciobanu şi l-am susţinut în lupta cu slovacul Talarovic“, ne-a spus Cătălin Moroşanu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *