Roxana Bratec are 3 cm în plus. Pe şold!

Roxana-Bratec

Roxana Bratec

Kilogramele în plus sunt o mare pacoste! Mai ales dacă meseria te obligă să arăţi PERFECT  pe „sticlă”. Pentru un reporter local (sau naţional?), aspectul fizic face diferenţa. Dar ce rost mai au operaţiile estetice dacă te-ai îngrăşat?! Se pare că, Roxana Bratec – vedeta de vedetă a TVR Iaşi – este foarte îngrijorată în această privinţă.

Surse din anturajul său ne-au dezvăluit, zilele acestea, faptul că Roxana s-a îngrăşat 3 kilograme în ultima perioadă. Chiar s-ar fi plâns unei prietene că a pus 3 cm pe şolduri. Motivul pare a fi…dragostea. De ceva timp, reporteriţa noastră trăieşte o poveste de iubire ieşită din tiparele cluburilor de provincie.

Nu se ştie, totuşi, dacă aceasta s-a îngrăşat de fericire sau din cauza stresului aşteptării prelungite. Jumătatea ei, spun aceleaşi surse, nu este tocmai „băiat de casă”. Grijile  şi întrebările de gen „Oare cu cine a ieşit în club?” sau „De ce nu mi-a răspuns la telefon?” sunt la ordinea zilei.

Măcar pe plan profesional lucrurile par a se îndreapta în direcţia dorită de tânăra jurnalistă, fireşte. Se tot aude de ceva timp cum că Roxana noastră ar fi primit un post bunicel la TVR Info, pentru care ar trebui să se mute la Bucureşti. Colegii săi, invidioşi din fire, ne-au spus că plătitorii de abonament pot dormi liniştiţi: Carla Tompea, actuala şefă a TVR Info, nu poate fi confundată cu Alexandru Sassu, fostul mare mahăr de la TVR care a avut timp să-i acorde o audienţă în aer liber tinerei aspirante, la început de carieră…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *