Şeful SIE îşi bea cafeaua la Primărie

Sătul de marginalizarea Iaşului de pe harta geopolitică a ţării, de exluderea din dregătoria ţării, primarul Gheorghe Nichita recurge din ce în ce mai des la întâlniri de gradul zero, strict secrete, care se consumă în cabinetul său din Palatul Roznovanu, în prezenţa unor personaje, care încă mai au influenţă la nivel central. Şi ce influenţă!!!

Mihai Răzvan Ungureanu, şeful Serviciului de Informaţii Externe (SIE) al României, este ultimul care a trecut pragul biroului oval, pentru a bea o… cafea cu Nichita.

„L-am invitat pe Mihăiţă,…nicio coincidenţă, să bem o cafea împreună şi să-i reamintesc de promisiuni mai vechi, de angajamente luate pe vremea când era ministru de Externe. Pe de altă parte, am vrut să simt dacă mai are patriotism local, dacă mai ştie că este ieşean, pentru că am mare nevoie de toţi ieşenii cu influenţă, pentru a readuce puterea la Iaşi”, ne-a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Concret, discuţiile au urmărit oferirea unui sprijin necondiţionat pentru ca Iaşul să nu mai fie polul sărăciei în Moldova, oraşul jegului, fără apă la robineţi, ocolit de investitori şi fonduri guvernamentale. Şi, dacă nu cade, poate spionajul ne spune ce pică!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *