Şeful Stării Civile a scăpat de burlăcie

Marius Bodoga, şeful Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanei, şi-a pus, la sfârşitul săptămânii trecute, pirostiile, spunând un „NU“ hotărât burlăciei şi un „DA“ uriaş alesei inimii sale, Oana.

Proaspăta doamnă Bodoga, pe numele de fată Oana Sîsîiac, este la rândul ei angajată a Primăriei Iaşi, iar idila lor durează de aproximativ un an de zile.

Oana, care are 24 de ani, este fiică de poliţist din Dorohoi, şi, până a intra în echipa primarului Gheorghe Nichita ca şi consilier, a fost consultant al DTZ Echinox East Iaşi şi, mai apoi Assistant Marketing Manager la F.C. Politehnica Iaşi. Uau!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Marius Bodoga are 33 de ani (cam bătrâior), este fiul co-administratorului de la „Bolta Rece”, Nicu Bodoagă, are masterul luat în administraţie publică şi a devenit şef al Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanei Iaşi, după ce 6 ani a fost ofiţer de Stare Civilă. Fără grade.

Cununia civilă a celor doi a fost oficiată bineînţeles de primarul Gheorghe Nichita iar petrecerea a avut loc la Ciric, în prezenţa a peste 150 de rude, prieteni şi colegi din Palatul Roznovanu, urmând ca proaspătul cuplu să facă nunta în cursul lunii viitoare.

Până atunci, le urăm de pe acum „Casă de piatră!”. Şi mult noroc… că salariile sunt cam mici.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *