Sentință dură pentru agresorul Alexandrei Stan

Fostul impresar al Alexandrei Stan, Marcel Prodan a fost condamnat de Judecătoria Constanța la șapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bătaia dată artistei în iunie 2013.

Magistrații l-au condamnat, vineri, pe Marcel Prodan la șapte luni de închisoare pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de doi ani şi şapte luni.

Nimeni nu se astepta ca Alexandra Stan sa treaca prin asa ceva

Nimeni nu se astepta ca Alexandra Stan sa treaca prin asa ceva

De asemenea, fostul impresar al artistei este obligat prin hotararea judecatorească să achite acesteia daune materiale în cuantum de 193 € și 10.000€ cu titlu de daune morale. Cheltuielile judiciare ocazionate de desfășurarea procesului au atins suma de 1.000 lei care, bineînțeles, tot în sarcina impresarului au fost stabilite.

Cazul sau a socat o tara intreaga

Cazul sau a socat o tara intreaga

Filmul tragediei
Vedeta a ajuns la spital cu echimoze pe 15 iunie 2013, după ce a fost agresată de Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *