Jesica Zamfir, fosta castigatoare Masterchef, câștigă mii de euro din afacerea pe care o are

Jesica Zamfir, fosta câștigătoare MasterChef 2014, câștigă bani grei din afacerea cu firma de catering. După eșecul avut cu vistro-ul din Crângași, vedeta a tras lozul cel mare.

Jesica Zamfir a câștigat în 2014 MasterChef, iar atunci, cu banii câștigați și-a deschis o afacere în zona Crângași. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ora, cum vine vorva, iar vedeta noastră a dat faliment. Fire ambițioasă, Jesica nu s-a lăsat, iar anul trecut și-a încercat norocul cu o firmă de catering, care, culmea, căci nu se aștepta, cel puțin nu atât de repede, are succes mare. Firme naționale fac comenzi, iar mâncare Jesicăi Zamfir este foarte solicitată, semn că n-a câștigat MasterChef-ul degeaba. ” Îi merge foarte bine. Face chiar câteva mii de euro lunar. Nu se aștepta să fie așa de bine, dar a avut noroc. Muncește mult, de dimineața până seara, dar este talentată și iubește ce face.”, a dclarat un apropiat pentru CANCAN.ro.

Jesica Zamfir a castigat cel mai tare show culinar din Romania

Jesica Zamfir a castigat cel mai tare show culinar din Romania
Jesica Zamfir a reușit să-i cucerească pe cei trei jurați de la Masterchef, care i-au oferit sotul de bucatar si au desemnat-o castigatoare in 2014. Ea a castigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Tanara i-a învins în finală pe Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni – poreclit Raj Kapoor şi Irina Bucşa. Jesica Zamfir a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat. In prezent, Jesica Zamfir are o firma de catering care ii merge foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *