Şerban se jură că nu fură

Costică Şerban, şeful cel mai mare peste copiii de la Palat, a tunat şi a fulgerat într-o conferinţă de presă, spunând că nu este adevărat că a luat banii micuţilor care au cântat la o sindrofie a cucoanelor liberale din târg. Şi nici ghivece cu flori n-a luat de ei (?).

„Este o mare minciună! Cum puteţi spune aşa ceva? Cine s-ar bucura la câţiva bani munciţi din greu de nişte copilaşi?!“, a urlat nea Costică.

Acu’, nea Costică, cine se scuză se acuză. Cât despre imaginea matale, pe care o crezi nepătată, ia, hai să ne mai gândim puţin, ce zici?!

Şi dacă tot veni vorba de imagine, să mai spunem că nea Costică intenţionează să se facă partener de afaceri cu Omega Tehnoton, mai exact cu Marcel Popa… bineînţeles în scopuri favorabile Palatului Copiilor. Adicătelea, să se rezolve problema iluminatului, că deh, e o necesitate.

Şi, dacă tot te baţi matale cu pumnu’ în piept că n-ai mâncat usturoi şi gura nu-ţi miroase, atunci de ce te bucuri la bănuţii părinţilor, pe care îi pui să plătească taxă de 5 lei pentru fiecare copil nou-înscris la Palat?

Dar, dragi părinţi, staţi liniştiţi, că proiecte sunt, iar elevii de aici o vor duce din ce în ce mai bine… dacă plătesc bine! Atât pe Şerban, cât şi pe Maricel Popa, binecunoscut în târg pentru atracţia irezistiblă pe care o are la banii publici. Bafto delodelo!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *