Sexy notăriţa Loredana, cu mască şi fără mască

Printre fetele frumoase care se etalează cu nonşalanţă pe Facebook, am făcut o descoperire nouă: Loredana Lungu, fiica latifundiarului din Trifeşti.

lungu lapisina

Cu efort se menţine
Loredana Lungu are o viaţă activă, cel puţin asta reiese din fotografiile postate pe pagina ei de Facebook. Merge la sala de fitness, chiar una de fiţe din cartierul Tătăraşi, controlată de omul de afaceri Cristian Zamosteanu. Junioara Lungu a postat poze ce o înfăţişează în ipostaze extrem de sexy. Într-una din fotografii apare îmbrăcată într-un maieu strâns pe corp, ce-i pune în evidenţă sânii. Şi pentru picioarele lungi şi bine lucrate, Loredana are un obiect vestimentar preferat: pantalonii mulaţi. Tot pe contul său de Facebook apare şi o fotografie în care tânăra, echipată într-un costum de baie minuscul, pozează pe marginea unei piscine. Dar să nu credeţi că îi place doar viaţa de divă de asfalt. A deprins câte ceva şi de la tatăl său. Merge la tăiatul porcului şi nu se sfieşte deloc să-şi facă poze la fermă, cu un ieduţ în braţe.

Familie înstărită
Tatăl tinerei e Vasile Lungu. De profesie inginer, acesta lucrează nu mai puţin de 3.000 de hectare de teren agricol în zona Trifeşti-Probota. Colaborează cu cele mai mari branduri din agricultură, fiind furnizor pentru producători internaţionali. Soţia lui Vasile Lungu, Gabriela, este notar de profesie. Fiica lor, Loredana, îi calcă pe urme mamei. A terminat Facultate de Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi este notar stagiar, cel mai probabil la cabinetul mamei sale. Dacă Loredana nu se va descurca cu notariatul, ar putea oricând să preia business-ul tatălui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *