Și vedetele se ceartă pe stradă! Vezi aici cine sînt protagoniștii scandalului!

Pare că Jojo și Paul Ipate tocmai au în aceste poze o discuție aprinsă. Nu e tocmai o ceartă în toată regula, dar o mică dezbatere de familie, în contradictorie, tot e. E posibil ca tușele gestuale să fie nițel exagerate de faptul că amândoi sunt actori. Ipate nu se desparte nici o clipă de țigara sa electronică în timpul dezbaterii cu Jojo.

La începutul acestui an, Jojo a născut o fetiță, al cărei tată este, desigur, Paul, și care a primit numele Zora. În casa lor nu se dă ora exactă, ci Zora exacta.

Jojo a devenit mamica pentru a doua oara, la inceputul anului. Proaspata mamica a revenit rapid la vechile ei activitati, desi inca nu a reusit sa-si hraneasca fetita cu laptele matern.

Actrita a fost intotdeauna adepta unui stil de viata sanatos, incercand pe cat se poate sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, mai ales dupa ce a nascut a doua oara. Jojo isi doreste cu ardoare sa revina la silueta dinainte de sarcina si este preocupata sa scape cat mai repede de burtica. Aceasta tine in permanenta legatura cu pritenii virtuali si nu ezita sa le ceara sfaturi care sa o ajute sa revina la forma initiala.

’’Imi face mereu tare bine sa citesc mesajele de la voi. Ma simt ascultata, inteleasa, puternica si mai optimista cu fiecare rand citit. In ultimele zile am fost tot mai preocupata in legatura cu retragerea uterului si refacerea abdomenului. Si am cautat sa ma documentez cat mai mult  despre  acest subiect. Uitasem demult de contractiile de dupa nastere si de senzatia ciudata a uterului, pe care l-am simtit ca o minge tare in abdomenul meu. Stiti despre ce vorbesc, nu? Stiu ca am voie sa reiau exercitiile fizice dupa ce se implinesc sase saptamani de la nastere, insa usor, usor. O sa ma informez si mai bine in aceasta privinta, pentru ca data trecuta nu am avut timp sa ma gandesc prea mult deoarece m-am intors imediat pe platourile de filmare, va mai amintiti?’’, a scris Jojo pe blogul personal.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *