Silviu Prigoana, pe moarte! E grav bolnav si si-a făcut deja testamentul! “Virusul asta a ucis deja 11 oameni”

Blestemele lui Bahmu l-au ajuns pe Prigoana! Afaceristul e grav bolnav, tintuit la pat, si se simte atat de rau incat a ajuns sa se teama pentru propria viata. Milionarul e contaminat cu acelasi virus care l-a ucis pe compozitorul Marcel Dragomir.

Pare atat de puternic incat nimeni nu si l-ar fi imaginat rapus de boala, dar iata ca Silviu Prigoana traverseaza o perioada crunta, de o saptamana. Afaceristul s-a imbolnavit de gripa si, desi la prima vedere nu pare nimic grav, realitatea este cu totul alta. Omul de afaceri este in carantina, acasa, si se simte atat de rau incat a cerut ajutor specialiat la domiciliu, un medic oferindu-i ingrijiri speciale timp de doua zile, in perioada crunta.

Acelasi virus de care a murit compozitorul Marcel Dragomir

Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu

Ei bine, gripa care a pus stapanire pe Prigoana nu este una oarecare, ci este tocmai virusul ucigas care a rapus deja 11 oameni, printre care si compozitorul Marcel Dragomir, inmormantat chiar in cursul zilei de ieri. Iar Prigoana, desi pare un neinfricat, s-a speriat atat de tare, mai ales dupa ce a facut febra 40, incat a cerut asistenta speciala. Acum, se simte mai bine, dar in ultima saptamana a zacut in pat cu perfuzii cu antibiotic.

Prigoana pare impcat cu ideea ca s-a despartit de Bahmu

Prigoana pare impcat cu ideea ca s-a despartit de Bahmu

Iar boala si-a spus serios cuvantul asupra starii sale generale, incat afaceristul a ajuns sa cantareasca cu patru kilograme mai putin decat inainte sa contacteze acest virus: “Au murit 11 oameni de virusul asta. Nu am mai fost nici la scoala ca sa imi vad copiii, ca stau in carantina. Nu sunt inconstient sa ii imbolnavesc. Invatatoarea mi-a zis ca ei intreaba de mine si ca vor sa ma vada, dar trebuie sa mai astept”, ne-a declarat afaceristul, vizibil mahnit.
Se lupta cu Bahmu in continuare

Bahmu si Prigoana au divortat de patru ori

Bahmu si Prigoana au divortat de patru ori

Desi Prigoana a cedat custodia copiilor lui Bahmu, asta nu inseamna nici pe departe ca cei doi au ingropat securea razboiului. Se bat in continuare in declaratii, iar Adriana i-a adus, recent, o nouab acuza: ca nu ii ajung banii pe care fostul sot ii plateste pentru pensia alimentara, respectiv 86 de lei pe zi.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *