Simirad trece oficial în barca guvernării

Constantin-Simirad

Constantin Simirad

Şeful judeţului, Constatin Simirad, a devenit uneperist cu acte în regulă. Documentul pe care l-a semnat, deunăzi, are un rol mai degrabă de paşaport spre orizonturi pedeliste, dacă ne gândim că, destul de curând, PDL şi UNPR se vor pierde unul în altul.

“Biroul Politic Permanent Naţional al UNPR l-a desemnat pe Constantin Simirad coordonator al organizaţiilor UNPR din Regiunea de Nord-Est, care cuprinde judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui”, se precizează într-un comunicat trimis la Bucureşti, că doar presa ieşeană nu ar fi fost în stare să facă ştirea naţională.

Curios este, însă, momentul ales de unperişti pentru anunţ, în plin protest naţional împotriva a tot ceea ce înseamnă actuala guvernare. De unde atâta grabă? Concubinajul a fost acceptat până acum de ambele părţi, fără prea multe probleme, iar un mariaj forţat poate duce oricând la un divorţ rapid.

O speculaţie ar fi că uneperiştii pregătesc zestrea (oficială) pentru nunta cea mare, cu PDL, iar o achiziţie de tipul carismaticului Simirad aduce un plus în lupta cu USL.
Cum noi suntem aproape convinşi că nea’ Costică îşi va agăţa ghetele în cui în acest an, rămâne de văzut ce beneficii ulterioare (poate Parisul?) va avea actualul şef al judeţului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *