Simirad vrea să candideze în provincia Jilin

Constantin-Simirad

Constantin Simirad

Pofta de ceva mare, încă îi dă lui Simirad târcoale. După ce a vrut să să-şi facă o budă mare – şi şi-a făcut! -, după ce a vrut un sediu şi mai mare – şi-l va avea! -, şeful din CJ vrea o ţară… şi mai mare – şi-o va vizita! Fiindcă, anul acesta, conu’ Simirad va poposi… în China. Bineînţeles, pe banii Consiliului Judeţean Iaşi, adică publici, adică pe banii noştri.

Dorinţa de a hălădui prin lume pe banii „boborului” oropsit, a fost din nou un bun prilej pentru subalternul său, vicepreşedintele CJ Iaşi, Victor Chirilă zis şi „Bârnoveanu”, pentru a-şi mai slobozi limba de cele ce-i trec prin cap, recidivează:

„După o activitate fructuoasă la conducerea C.J. Iaşi (aeroportul gata, drumurile pietruite şi asfaltate, primarii din comunele şi oraşele judeţului, fericiţi de ajutorul financiar primit), Bubu şi-a adus aminte de obiceiurile de la Primărie – adică plimbările în străinătate pe banii contribuabilului – şi pregăteşte o deplasare în China.  Pe vremea când era primar, oraşul Iaşi s-a înfrăţit cu peste douăzeci de oraşe din treisprezece ţări, bineînţeles cu vizitele de rigoare. În urma acestora, ieşenii au dus-o mai bine?”, se întreabă Chirilă retoric, fără să uite să-i dedice şefului său şi un catren:

„După prelungit efort/ Lucrând la aeroport,/ Bubu nostru, bată-l vina,/ Va zbura: dar până-n China.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *