Simona Gherghe, dureri INGROZITOARE! Au chemat ambulanta! Ce se intampla cu ea!

Simona Gherghe, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune spune ca, de cat timp lucreaza in televiziune, nu a lipsit de la serviciu nici macar o zi. Blondina povesteste ca a intrat in direct.. chiar daca se simtea rau.

Prezentatoarea unei emisiuni TV a scris pe blog prin ce a trecut la serviciu. Vedeta povesteste ca a intrat in platou cu dureri groaznice de stomac. Astfel, colegii Simonei au fost nevoiti sa cheme ambulanta.

Simona Gherghe a venit de fiecare data la serviciu, chiar daca s-a simtit rau.

Simona Gherghe a venit de fiecare data la serviciu, chiar daca s-a simtit rau.

Totodata, vedeta scrie pe blog ca nu a fost singura data cand a venit la munca si se simtea rau. „In cinci ani de zile, de cand prezint emisiunea, nu am lipsit nici o zi. E genul ala de job unde nu am cum sa sun dimineata, intr-o zi in care ma simt rau, sa spun ca nu vin azi…O singura data s-a intamplat sa nu fiu pe post vreme de 15 minute. Ma durea foarte tare stomacul, ma prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanta. In minutele alea cat am lipsit, a intrat Dan Capatos. Medicul mi-a facut o perfuze, m-am pus pe picioare si mi-am reluat emisiunea”, a scris Simona Gherghe pe blog,

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *