Simona Traşcă rupe tăcerea în dosarul ”Prostituție în showbiz”! Este prima care spune totul despre acuzațiile aduse

Implicată până peste cap în stenogramele discuțiilor interceptate în dosarul ”Prostituție în showbiz”, Simona Trașcă s-a săturat să tacă. Așa că blondina a făcut un gest fără precedent în acest scandal: a rupt ”omerta” din jurul fetelor acuzate că ar fi avut de-a face cu bărbați potenți financiar pentru a se culca cu ei în schimbul unor sume mari de bani.

Simona Trașcă s-a trezit amestecată, fără să vrea, susține ea, în scandalul ”prostituție în showbiz”. Mai mult decât atât, câteva pagini din stenogramele date publicității de Spynews.ro îi sunt dedicate, discuția avută de Lavinia Despina fiind relevantă în această situaţie.
Mai mult, Simona Trașcă și-a amintit episodul în care, în 2013, în vară, a mers la mare pentru o noapte de distracție.

simona-trasca_1351583826_1

”Lavinia mi-a zis că îmi face cunoştinţă cu un băiat. Mi-a spus că îmi face cunoștință cu el, dar atât! Dacă îmi place de el, bine, dacă nu, nu! Dar eu nu am luat niciodată bani! Nici măcar bani de benzină, am mers pe banii mei la mare. Știu și polițiștii, am mers la mare, eram singură, ne-am distrat, ne-am îmbătat. Prostituția inseamnă să iei bani de la unul, nu să îți placă de el şi să te distrezi o noapte cu el, la beție”, spune, cu lacrimi în ochi, Simona Trașcă.

Simona-Trasca-s-a-despartit-de-Sergiu-Barboni-vedetepenet.ro_

În altă ordine de idei, ea neagă că, vreodată, ar fi fost ”damă de consumație” sau că ar fi fost vreodată ”plasată”, convorbirile lor limitându-se doar la discuții referitoare la viața lor. ”Păi dacă luam bani din asta (din prostituție, n.r.), dacă voiam să încerc așa ceva, mai aveam eu probleme, mai aveam datorii? Sau aș fi stat un an și ceva cu același bărbat? Eu mă cunosc cu Lavinia, dar asta nu înseamnă nimic! Noi vorbeam de al meu (de iubit, n.r.) dar asta a fost tot. Ne mai vedeam prin oraș, mai vorbeam, dar nu eram prietene apropiate. Când mai vorbeam la telefon, când treceau luni în care nu ne vedeam, Lavinia îmi spunea să o mai iau cu mine la mănăstire, dacă mă duc, și atât. Mai vorbeam acolo, dar doar despre iubitul meu. Eu știam despre ea că vine dintr-o familie bună, că au părinții ei bani, nu aveam idee că ar face ceva de ce este acuzată”, mărturisește Simona.
Mai mult, spune Simona, motivul pentru care a făcut public tot ce i s-a întâmplat este legat de starea ei sufletească din acest moment, de depresia în care s-a adâncit în ultimele zile.  ”Nici nu înțeleg la ce se referă în stenogramele alea. Mă și deranjează la maximum, mă știu nevinovată și de aceea. Eu nu mai sunt om de când a apărut scandalul ăsta, nu mai pot dormi de atunci”, spune Trașcă.

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *