„Simt ca a meritat ce a primit”. O femeie de 43 de ani, condamnata pentru ca a abuzat de fiul unei prietene, de 13 ani

O femeie in varsta de 43 de ani, din Statele Unite ale Americii, a fost condamnata la 5 de inchisoare, cu suspendare, pentru ca a facut sex cu fiul celei mai bune prietene, de 15 ani

Karen Lee Carstens a inceput sa abuzeze de tanarul din statul american Texas in 2007, cand acesta avea 13 ani. Abuzurile au trecut la atingeri la sex in momentul in care mama baiatului a fost internata intr-un spital, pentru o infectie urinara, iar Carstens a fost rugata sa il supravegheze, scrie New York Daily News.

In mai 2009, cei doi au facut sex pe o canapea, in timp ce se uitau la televizor. Baiatul le-a povestit anchetatorilor ca a plans dupa aceea. In acelasi an, cand mama baiatului era din nou in spital, femeia a abuzat din nou de tanar.

Carstens s-a mutat, in 2009, din statul Texas si a pus capat relatiei. Ea i-a spus baiatului sa tina secretul, petru ca altfel ea „va avea probleme”.

„Simt ca a meritat tot ce a primit, deci o sa las lucrurile asa”, a declarat, dupa pronuntarea sentintei, victima, acum in varsta de 19 ani.

Sursa: stirileprotv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *