Smiley, milionar în euro la numai 30 de ani

Andrei Tiberiu Maria, Smiley (30 de ani), pe numele lui de scenă, se poate aşeza liniştit la gura sobei, acum, în prag de Sărbători, căci anul 2013 a fost cel mai bănos din întreaga lui carieră. Iar dacă ar fi să numere bancnotele de euro câştigate, cu siguranţă i-ar trebui câteva zile şi ar mai chema şi ajutoare, performanţa lui profesională atrăgându-i invidia celorlalţi artişti, mai ales că unii dintre ei au reuşit cu greu să supravieţuiască pe vreme de criză. Dar toate astea au un preţ, căci Smiley abia dacă a avut timp uneori să tragă un pui straşnic de somn, pentru că are agenda de lucru foarte încărcată.

Isteţ, frumos, şarmant, cu voce
Smiley a fost înzestrat de Mama Natură cu toate calităţile pentru a fi o vedetă completă: are voce, este isteţ, frumuşel şi şarmant. În plus, banul trage la el ca un magnet, iar artistul nu şi-a prăpădit aiurea agoniseala, ci, fire economă, a strâns tot ce a câştigat în ultimii ani şi şi-a înălţat, cu 200.000 de euro, o vilă în Cernica, cea mai semeaţă din zonă, şi gândită de solist după un proiect propriu. Dar, prevăzător de fel, căci astăzi poţi fi în vârful piramidei, iar în scurt timp poţi ajunge din nou jos, Andrei a mai pus câte ceva şi la ciorap, pentru zile negre, în caz că succesul său va păli, în timp. Cântăreţul a muncit ca un ocnaş în 2013 şi nu regretă, căci acum, la sfârşit de an, când se face bilanţul financiar, el şi-a frecat palmele de fericire, deoarece a înregistrat câştiguri de un milion de euro.

Nu-i disperat să-şi găsească o iubită
Ce-i drept, nu toţi sunt din muzică, ci “doar” 600.000 de euro, restul – din alte joburi. Veniturile şi le-a rotunjit serios din numeroasele reclame pentru o companie de telefonie mobilă, (250.000 de euro), dar şi din munca sa de televiziune, ca jurat la concursul “Vocea României” ( şi ca prezentator al concursului “Românii au talent”, de unde a mai “împuşcat” în jur de 150.000 de euro. Smiley poate fi numit, pe bună dreptate, fabrică de făcut bani, aşa că femeile sunt cu ochii pe el şi îi tot dau târcoale de când e singurel. Cu toate acestea, se pare că el este mai degrabă interesat de carieră decât să-şi mai facă o iubită, mai ales că relaţia de cinci ani cu Laura Cosoi, timp în care au locuit sub acelaşi acoperiş, l-a cam sufocat. Smiley i-a purtat noroc şi colegului său din PRO TV, Pavel Bartoş, care, în ultimele spoturi la firma de telefonie mobilă, apare alături de el. Pavel s-a bucurat de cei aproape 20.000 de euro primiţi de pe urma contractului, pentru că are acasă două fete, iar soţia îi va mai dărui încă una, în scurt timp, deci se vede nevoit să le facă zestre din timp.

Andra este solista momentului
Soţia lui Cătălin Măruţă se apropie vertiginos de Smiley, ba chiar îi suflă în ceafă la capitolul bani, deoarece şi ea a adunat anul acesta, ca furnica, 700.000 de euro. Dar cum să nu se lăfăie în bani, când răspunde prezent la orice ofertă, trăind după principiul ardelenesc că pic cu pic se face mare. Dacă muzica i-a adus în 2013 mai bine de 450.000 de euro, ea a mai câştigat 150.000 de euro din cele două contracte de imagine, cu o firmă de vopsea de păr, dar şi cu o linie celebră de supermarketuri, la care l-a cooptat şi pe celebrul ei partener de viaţă. În plus, funcţia de jurat la emisiunea “Românii au talent” i-a mai adus 100.000 de euro: “Muncesc mult, dar fac tot posibilul să fiu şi lângă fiul meu, David (3 ani). Şi, ca să mă găsească în pat, lângă el, dimineaţa, seara cânt în cluburi, iar dimineaţa mă întorc repede acasă, uneori cu avionul, dacă distanţa este foarte mare”, vorbea Andra, la începutul anului, despre sacrificiile pe care le face pe plan artistic.

(sursa: www.libertatea.ro)

imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *