Soacra i-a ”furat” 50.000 de euro lui Pitbull Atodiresei! ”Ferma vedetelor” a dezgropat securea războiului

Au trecut doi ani de la scandalul uriaș dintre Pitbull Atodiresei si soacra sa, Anda. De atunci, cei doi nu și-au mai vorbit, iar luptătorul este atât de hotărât să nu mai audă de femeie, încât a fost dispus să piardă 50.000 de euro din cauza ei.

 

După mulți ani în care a trăit liniștit alături de soția sa, în casa soacrei, Ionut Atodiresei s-a trezit în mijlocul unui scandal monstruos. Anda, mama partenerei de viață a sportivului a făcut în 2014 turul televiziunilor, acuzându-și fiica și ginerele de fel de fel de lucruri. Sătul de atâta scandal, de certuri și reprosuri inutile, sportivul și-a făcut bagajele, și-a luat soția și s-a mutat într-o altă casă. De atunci, Anda a încercat să mai ia legătura cu fiica ei, însă tânăra nu a mai vrut să audă de mama ei, supărată că a făcut-o de râs în fața unei țări întregi.

Luptătorul are o căsnicie fericită

Luptătorul are o căsnicie fericită

Nu vrea să dea ochii cu soacra!
Anul trecut, Ionut Atodiresei a primit o ofertă de nerefuzat din partea PRO TV. Să facă parte dintre vedetele care să participe la noul sezon din “Ferma Vedetelor”, care a și început deja.

Luptătorul are o căsnicie fericită

Luptătorul are o căsnicie fericită

Luptatorul MMA a fost încântat de oferta primită, ba chiar a mers la discuții pentru negocierea contractului. Astfel, acesta ar fi caștigat 50.000 de euro daca ar fi ajuns până în finală. Cu câteva zile înainte să semneze, însă, el a fost anuntațat că și soacra lui a fost cooptată în show.

Anda, soacra lui Ionut, este cunoscută pentru caracterul ei puternic

Anda, soacra lui Ionut, este cunoscută pentru caracterul ei puternic

Acest lucru l-a făcut pe Pitbull Atodiresei să renunțe la proiect: ”Ionuț nici nu a vrut să audă. S-ar fi expus unui circ uriaș. Își cunoaște soacra, știe de ce este ea în stare și ce ar fi ieșit acolo. S-ar fi certat non stop și și-ar fi adus fel de fel de acuze, s-ar fi certat. Așa că a renunțat fără să stea măcar o clipă pe gânduri. Liniștea lui și a familiei valoarează mai mult de 50.000 de euro. In locul lui, în emisiune a fost cooptat Benny Adegbuyi”, a declarat un apropiat al pugilistului.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *