ȘOC, ȘOC, ȘOC. Divorțează Victor Slav de Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav divorţează! Prezentatorul Pro TV a anunţat că este decis să se despartă de femeia cu care s-a căsătorit în septembrie 2013, după aşa zisa escapadă a Biancăi, la Paris.

„Soţia mea a plecat joi seară de acasă, dar nu mi-a spus unde. Nu am ştiut unde pleacă. A zis ceva de nişte prietene, dar nu a spus unde. Eram îngrijorat. Am văzut apoi că a pus nişte poze pe Facebook. Am vorbit apoi pe Wattsap, ne-am trimis nişte poze şi în momentul când am întrebat-o ce face nu mi-a răspuns. Am sunat-o şi nu mi-a răspuns şi mi-am dat seama că este cu cineva. Îmi doresc o familie unită, liniştită, îmi doresc copii. Se pare că nu putem noi doi. În momentul de faţă, vorbesc despre viitoarea mea fostă soţie. Până la urmă nu contează unde a plecat şi cu cine. Atâta timp cât soţul tău nu ştie de tine timp de patru zile… pentru mine este suficient. Da, eu am să divorţez. Nu voi vorbi urât despre fosta mea soţie. Mariajul nostru a fost foarte scurt. Eu îmi doresc ca în 2014 ca toate persoanele implicate în această poveste să reuşească să îşi găsească liniştea şi fericirea lângă cine crede de cuviinţă. Am iubit-o, o iubesc, dar sunt un om lucid. Nu are relevanţă dacă a fost cu Cristea sau nu. E decizia mea, nu sunt laş… A fost o relaţie frumoasă, cu bune, cu rele. E o femeie specială, foarte frumoasă. I-am spus că vreau să divorţăm, dar nu vreau să dau mai multe detalii. Am vorbit la telefon. I-am spus la telefon că vreau să divorţăm. Nu se putea să afle de la televizor. Contează că eu nu pot să construiesc lucruri cu acest om. Atâta timp cât eu nu mă pot baza pe acest om, decizia firească e să pun punct. Este o decizie sută la sută a mea. O relaţie are bune şi rele. Reaţia noastră a fost frumoasă, în mare. Doar că au fost obstacole pe care nu le-am putut depăşi. Verigheta am dat-o jos încă de vineri, când ea nu mi-a răspuns la telefon”, a declarat Victor Slav, la emisiunea „La Măruţă”.

Bianca Drăguşanu a petrecut la Paris weekend-ul trecut, gurile rele susţinând că ar fi fost chiar în compania fostului iubit, Adrian Cristea. Pe de altă parte, bursa zvonurilor îi dădea divorţaţi pe Bianca şi Slav încă de la nunta care a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Cei doi ar fi făcut nunta doar pentru imagine, iar despărţirea ar fi fost programată încă de atunci pentru luna ianuarie a acestui an.

În 2013, nunta dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost declarată evenimentul monden al anului. În 2014, la nici cinci luni de când au făcut acest pas, urmează … divorţul anului. Încă de la începutul lui 2013, vestea că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ar forma un cuplu a fost privită de mulţi cu scepticism. Perioada de linişte mediatică în ceea ce îi priveşte a durat exact până în septembrie, înainte de nunta celor doi, când presa a scris că roşcata s-ar fi văzut pe ascuns cu Cristea, înainte de marele şi fericitul eveniment.

(sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *