Şoc, şoc, şoc! Udrea a rămas fără Cocoş!

• dacă un divorţ e un motiv de tristeţe pentru doamne, vestea că prima Elenă a ţării a rămas fără de Cucoş a început deja să înfierbânte minţile domnilor • alea pe care nu le-a înfierbântat deja…

O veste şocantă bântuie internetul şi ziarele, alea puţine care mai egzistă, bineînţeles,  cu titluri mari de-o şchioapă. Prima Lenuţă a ţării (de fapt, cam a doua, dacă o punem la socoteală şi pe academiciana de renume mondial Elena Ceauşescu), o decis să pună  punct mariajului furtunos, dar extrem de bănos, cu nu mai puţin celebrul Dorinel Cucoş. Vestea o provocat stupoare pe Facebook, acolo unde a şi fost postat comunicatul oficial cu pricina, iar asta mai ales printre doamnele şi domniţele admiratoare de pampoane şi Vuitoane de fiţe, ale unui stil şi, am spune noi, unui mod de trai cărora le-a dat viaţă, cum spuneam, întâia Elenă a zilelor noastre şi ale nopţilor lui Cucoş. Aflăm aşadar că inegalabilul cuplu (în bani şi influenţă), o fost deja la notar, unde, după zece ani de la cununia de la New York, s-a disvorţat în doi timpi şi trei mişcări, „în mod amiabil”. „Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii”, ne anunţă oficial pagina de Facebook a fostei doamne Udrea-Cocoş, că, din câte am înţeles, Elena a ţinut tot timpul la numele de fată mare. Asta nu înainte de a mulţămi pretinilor şi fanilor, dar şi a-i avertiza pe cei care, poate, ar mai trage olecuţă cu ochiul pe gaura cheii, interesaţi de detalii mai intime, să steie deoparte, până la noi ordine.

Şoc, şoc, şoc! Udrea a rămas fără Cocoş!Ce-a fost mai întâi, banul sau Cocoşul?

Dar dacă până acuma a fost intimitate, apoi, vă daţi sema că subectul abia acuma începe să devină mai savuros. Nu de alta, dar în mintea bârfitorilor se nasc deja o sumedenie de întrebări, de la care aşteptăm musai răspuns, pe cale oficială ori ba. Bunăoară, care au fost motivele de divorţ, că pe asta cu meseriile incompatibile nu o prea credem. Cine a mai văzut ca politica să nu se împace cu afacerile, când ele, nu numai în Românica noastră, ci pe întreg mapamondu’, se ştie că merg de minune mână în mână? Că mai stăm şi noi şi ne întrebăm ce-ar fi fost Elena Udrea fără politică? Oare Vuitoanele, ţoalele Gabana ori bijuteriile de cartier şi le-ar fi permis ea dintr-un salariu de bugetar oarecare, fie el chiar şi conţiler personal de-al lui marinarul Băse? Coincidenţă sau nu, averea soţului Cucoş o sporit taman după ce blonda noastră cea iubită, încă înainte de a ajunge la Cotroceni, o asfaltat drumurile Capitalei, de-a dreapta primarului de la acea vreme, acelaşi Trăienel Băsescu. Iar asta o recunoscut-o chiar Lenuţa, prin destăinuirile ei televizate de împletit goblenuri, prin care ne zâcea să nu s-a căsătorit cu Cucoşul pentru bani, care, atuncea când l-o cunoscut, acu vreo 10-15 ani, conducea doar un amărât de Daewoo Espero.

Amantă secretă?! Da` de unde?

Mai apoi, gurile rele vorbesc de faptul că fosta doamnă Udrea ar fi fost „amanta secretă a lui Traian Băsescu”. Noi nu putem apleca urechea la aşa o informaţie murdară, dar, la cât de apropiaţi au fost unul de altul, mai-mai să credem că mai potrivită ar fi titulatura de amanta oficială a preşedintelui, nicidecum secretă. A se citi prin amantă blonda care-ţi aduce prăjituri la pat, atuncea când mergi aplecat. Din cauză de hernie, nu de altceva.

Ar fi vrut moştenitori

Sau, poate, cine ştie, vrun motiv de divorţ o fi fost dorinţa Lenuţei de a avea moştenitori? Cine ştie… La 52 de ani, cel puţin din poze, nu arată chiar aşa de ramolit, chiar dacă-i eclipsat de o blondă cu vreo 13 ani mai tânără decât el. Dar, poate că între două congrese de partid, trei licitaţii pentru stadioane în pantă ori trei tururi de alegeri or referendumuri, e mai greu să te gândeşti la schimbat scutece ori la alăptat la sân. Cert este că eroina bileţelului roz şi stăpâna telegondolelor cam anticipa sfârşitul mariajului ei cu domnul Cucoş. „Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de căsnicie. Mai avem puțin și împlinim zece ani. Sper că ne prindă zece ani…”. Asta se întâpla cam acu vreo lună, pe canapeaua lui Măruţă. Din păcate pentru unii, zece ani s-ar fi împlinit cam în decembrie. O veste bună pentru bârfitorii masculi însă, care nu pot decât să viseze din nou la blonde în mărime naturală, nu doar de prin revistele cu coperţi lucioase, ascunse pe supt salteaua patului din vremea liceului. Aşa că, staţi pe-aproape, că ce-i mai zemos abia de-acuma-ncepe. Iar bârfitorii vă vor ţine la curent cu poze, filmuleţe şi detalii dintre cele mai intimicioase. Dar, până atunci, aşteptăm partajul. (Elena. The Only One)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *