Soţia temutului Costel Corduneanu a ”scăpat” pe Facebook pozele făcute în dormitor!

Mai multe fotografii incendiare din patul celebrului lider interlop Costel Corduneanu arată că, în spatele imaginii sale de dur, se ascunde un romantic icurabil, care ştie cum să-şi facă soţia să se simtă bine.

Nevasta lui Costel Corduneanu, supranumit şi Stăpânul Moldovei, a scăpat pe un site de socializare mai multe fotografii, care privesc în mod direct viaţa intimă pe care o are cu bărbatul ei. Graţiela Corduneanu a publicat o imagine în care patul celor doi fusese pregătit pentru o noapte incendiară. Pe cearşaf, era desenată o inimă uriaşă, schiţată din petale de trandafir, în mijlocul căreia era un mesaj de dragoste.

Mai mult, la capul patului, aşteptau inclusiv o sticlă de şampanie şi două pahare. În alte două fotografii, cei doi apar în ipostaze tandre, iar din imagini se deduce că au renunţat la îmbrăcăminte. Soţia lui Costel Corduneanu a publicat şi o a patra imagine, în care soţul ei o sărută, romantic, în public, la Londra.

Nevasta lui Costel Corduneanu, supranumit şi Stăpânul Moldovei, a scăpat pe un site de socializare mai multe fotografii.
Nevasta lui Costel Corduneanu, supranumit şi Stăpânul Moldovei, a scăpat pe un site de socializare mai multe fotografii.

Dacă acum Costel Corduneanu apare în ipostaze romantice alături de Graţiela, nu la fel au stat lucrurile şi în cazul primei sale soţii Elena Corduneanu. În urmă cu mai bine de zece aci, femeia a făcut mai multe plângeri pe numele acestuia, în care îl acuza de şantaj şi agresiune. La vremea respectivă, femeia se afla în plin proces de divorţ cu liderul interlop, iar cei doi îşi disputau custodia fetiţei lor, care, pe atunci, avea 11 ani. Aceasta a povestit atunci poliţiştilor ieşeni că, sub pretext că vrea să-şi vadă copilul, fostul ei soţ intră peste ea în casă şi o bate cu bestialitate.

SURSA: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *