Statul Islamic raspunde amenintarilor facute de hackerii de la Anonymous: „Niste idioti”. Mesajul transmis de jihadisti

Dupa ce hackerii de la Anonymous au trimis un mesaj public in care le declara razboi jihadistilor din Statul Islamic, acestia le-au dat replica si i-au numit „idioti”, intr-un mesaj trimis pe un canal afiliat celor de la ISIS.

„Hackerii de la Anonymous ne-au amenintat intr-un video nou ca vor demara cea mai ampla operatiune impotriva Statului Islamic …niste idioti” este mesajul transmis de jihadisti, postat pe un cont din aplicatia de mesagerie Telegram.

Mesajul continua cu „instructiuni” despre cum sa eviti potentialele atacuri. „Nu deschideti linkuri decat daca provin dintr-o sursa sigura. Schimbati constant protocolul de adresa. Si nu vorbiti cu persoane pe care nu cunoasteti pe Telegram sau prin mesaje Twitter„, conform Business Insider.

anonymous

Mesajul ar fi fost trimis mai departe catre alte canale afiliate ISIS de pe Telegram.

Cei de la Anonymous au inceput sa ii vaneze pe extremistii islamisti inca din ianuarie, dupa atacurile de la Charlie Hebdo.

In urma atacurilor de la Paris, Anonymous a declarat razboi impotriva celei mai temute organizatii teroriste din lume, Statul Islamic, care a revendicat atentatul din Paris, in urma carora si-au pierdut viata 129 de persoane.

Cei de la Anonymous s-au alaturat intregii lumi si condamna atacurile sangeroase din Paris si au jurat ca ii vor vana pe cei responsabili si ii vor demasca.

Un purtator de cuvant al gruparii, purtand celebra masca Guy Fawkes, a transmis in franceza un mesaj impresionant: „Toti cei care fac parte din Anonymous, din toate colturile lumii, va vor vana. Trebuie sa stiti ca va vom gasi si nu vom lasa liberi. Vom lansa cea mai ampla operatiune din toate timpurile pentru a va gasi. Asteptati-va la atacuri cibernetice masive. A fost declarat razboi. Sa fiti pregatiti. Francezii sunt mai puternici decat sunteti voi si vor fi si mai puternici dupa toate aceste atrocitati” a spus barbatul.

 

 

Sursa: stirileprotv.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *