HALUCINANT! „Soparla” de la Animal X, acuzat de iubita ca a rupt-o in bataie! „A incercat sa-mi smulga ochiul drept”

Cristina, iubita lui „Soparla” de la Animal X, este acuzat de actuala sa iubita ca a batut-o pana la lesin. Cantaretul nu s-a potolit nici macar dupa interventia Politiei!

Totul s-a petrecut in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie, a povestit Cristina la o emisiune TV. Cris spune ca l-a vizitat pe artist la magazinul pe care il detine, unde era cu cativa prieteni. Amicii au plecat dupa cateva ore, iar ea a ramas peste noapte.

Au inceput sa bea amandoi dintr-o sticla de whisky, dar curand comportamentul lui s-a schimbat radical.


„Eram fericita si am ridicat putin tonul, dar nu ca sa-i reposez ceva”
, iar atunci s-a dezlantuit totul. Alexandru Sebastian Șalaman, numele real al lui „Soparla”, ar fi lovit-o peste fata, i-a smuls parul din cap, a lovit-o cu picioarele, timp de cateva minute, pana ce un trecator a vazut scenele de groaza, din strada, si a chemat Politia!

„M-a muscat de gat, de buza, de obraz, mi-a rupt tesutul de la buza. Omul asta e un canibal” a mai spus Cristina. „M-a impins intr-un raft, s-au daramat toate produsele, apoi a incercat sa-mi smulga ochiul drept” a mai spus Cristina.

S-a dus la el in apartament

Oamenii legii au venit, le-au luat declaratii si au plecat…Uimitor insa, Cristina a ramas mai departe, in apartamentul lui, situat chiar langa magazin.

„Credeam ca o sa-i para rau si o sa aiba grija de mine”…Dar calvarul a continuat, a mai spus Cristina, care a mai povestit ca Alexandru Salman a lovit-o in continuare si dupa plecarea Politiei!

A adormit spre dimineata, a mai povestit tanara, iar atunci cand si-a dat seama ce a facut, i-a cerut sa mai ramana o zi in apartamentul lui, spunandu-i „Sa nu te vada lumea asa, ce o sa creada”. Cristina s-a dus la Politie si la IML si e hotarata sa lupte pana cand i se va face dreptate.

Sursa: cancan.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *