Ștefan Banică jr. are o relație specială cu fiica sa, Violeta

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi şi jurat în emisiunea “X Factor”, Ştefan Bănică Jr. este invitatul Florentinei Fântânaru duminica aceasta la “Dincolo de aparenţe”. Rock starul va vorbi deschis despre familia sa, despre cariera muzicală, dar şi despre momentele mai mult sau mai puţin grele din viaţa de actor.

Ştefan Bănică Jr. îşi aminteşte: “Filmam cu Geo Saizescu un serial pe Muntele Ceahlău, un serial înainte de Revoluţie; m-a păcălit, mi-a zis că o să filmez într-o pădurice, în apropiere şi am mers, nu exagerez, şapte ore. Am crezut că înnebunesc. Ceva îngrozitor, nu aveam reper. Am ajuns în vârful muntelui la 12 noaptea!”, povesteşte artistul, care mai spune că: “Acolo am văzut însă cel mai frumos răsărit de soare din viaţă mea. I-am mulţumit lui Saizescu pentru imaginea asta şi l-am iertat pentru tot!”.

Renumit pentru discreţia sa în ceea ce priveşte viaţa de familie, juratul “X Factor” nu s-a sfiit să îi povestească Florentinei despre copiii săi. “Relaţia mea cu Violeta e una specială. Comunicăm uşor, ea vine în întâmpinare, îţi citeşte gândurile, îţi răspunde mult mai repede decât te aşteptai”, declară Ştefan. Cât despre băiatul său, Ştefan, artistul spune: “Îmi doresc să experimenteze, să facă ceea ce simte, dar să îşi asume până la capăt, pentru că lumea oricum îl priveşte printr-o lupă, aşa cum am fost şi eu privit, pentru că este băiatul lui tata!”.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *