Ştefan şi Akita – prieteni la cataramă

I se spune …prietenul cel mai bun al omului şi a dovedit că este cu adevărat un prieten credincios, capabil de multă dragoste şi fidelitate.

Student în anul III la “Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor”, din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza Iaşi”, Ştefan Gârbea este un tânăr care ştie ce vrea de la viaţă. O fire ambiţioasă, adoră sportul: a făcut atletism de performanţă timp patru ani. Îi place, acum, foarte mult să gătească, aşa că fetelor……fiţi pe fază! E numai bun de însurat.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Mai mult, lui Ştefan îi plac animalele, de aceea Akita, un husky de 2 ani şi 3 luni,încăpăţânat şi foarte greu de dresat, este cel mai bun prieten al său.

“Este singura care îşi dă seama când este ceva în neregulă cu mine”.

Nu se plânge de banii investiţi  în întreţinerea sa, deoarece sănătatea ei este cea mai importantă. Nu este costisitoare, integrându-se foarte repede în familie. O rasă care are tendinţa de a pleca şi de a nu se mai intoarce, Akita are libertate numai în spaţii închise. Nu poate risca să o piardă.

Ştefan este din Roman, şi singurul dezavantaj este acela că o vede doar în weekend-uri, de când este la facultate în Iaşi.

“Având în vedere situaţia economică din ţara noastră şi felul în care o resimţim fiecare, m-am hotărât să amân vacanţa vara aceasta şi să îmi caut ceva de muncă pe timpul verii”.

Pentru viitor şi-a propus să investească într-o afacere proprie:

“Îmi dau seama că majoritatea celor de vârsta mea dacă nu cumva au o moştenire, cu siguranţă sunt foarte indecişi cu privire la viitorul lor”,afirmă acelaşi tânăr.

Nu poţi şti niciodată unde te “poartă” vântul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *