Ştii ce înseamnă cînd visezi mireasă?

Visele au explicatii multiple, asa ca si cele despre care nu iti poti inchipui ca au vreo legatura cu subconstientul tau sau cu intamplarile prin care treci zi de zi au, de fapt, o semnificatie. Astazi, vom vorbi despre visele in care ti se arata o mireasa. Probabil ca ai auzit diverse variante in acest sens, cum ar fi faptul ca o mireasa care iti apare in vis este un semn bun pentru moment, dar si faptul ca ea ar putea prevesti un necaz in viitorul apropiat.

Psihologii sunt de parere de atunci cand visezi o mireasa, de fapt te concentrezi asupra relatiei cu partenerul tau. Unele vise iti provoaca o stare de anxietate, in vreme ce altele iti lasa senzatia de liniste, astfel incat te trezesti zambitoare si odihnita. Cand vine vorba despre visul in care iti apare o mireasa, insa, in prim-plan sunt sentimentele pe care le ai pentru jumatatea ta si angajamentul pe care ti l-ai luat, daca relatia este oficializata.

Pe de alta parte, conform oniromantiei, exista mai multe explicatii ale acestui vis, in functie de cateva detalii. Astfel, daca visezi o femeie necunoscuta care poarta o rochie de mireasa, inseamna ca iti faci griji in legatura cu viata personala si ca sunt cateva lucruri pe care ai vrea sa le lamuresti in acest sens.

De asemenea, daca visezi o mireasa care plange sau una care a fugit de la altar, inseamna ca este posibil ca, in curand, sa ai un conflict cu un membru apropiat din familie. Ba chiar mai mult, acesta poate fi si un semn al unei sarcini nedorite.

Atunci cand mireasa din vis poarta o rochie alba, inseamna ca relatia ta se bazeaza pe sentimente reale si ca va avea un traseu ascendent.

Nu in ultimul rand, este posibil ca acest vis sa insemne pur si simplu ca esti stresata de importantul eveniment care va avea loc in viata ta in perioada urmatoare: nunta.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *