Știi cu cine e cuplat pe ascuns Smiley? N-o să-ți vină să crezi!

Smiley si Gina Pistol se iubesc! Smiley (34 ani) – Andrei Tiberiu Maria, pe numele său din buletin – a ajuns o vedetă atât de mare, încât, parcă nu își mai permite, chiar și dacă ar vrea, să aibă o iubită oficială. Supără fanele și îi scade popularitatea, așa i-a zis echipa de PR. În viziunea lor, el trebuie să se ascundă și să mintă că e singur, parcă ar fi robot, săracu’. Pe de altă parte, acum și schimbând la foc continuu partenerele, na, nu-i nici asta frumos!

De la despărțirea din vara anului 2012 de Laura Cosoi, Smiley a preferat să meargă pe burtă cu iubirea. E greu de crezut că a devenit un sfânt al muzicii românești, dedicându-și viața și sufletul exclusiv carierei profesionale, însă a avut mare grijă să își menajeze fanele, la urechile cărora nu trebuia să ajungă decât muzica lui și speranța că e singur, nicidecum vreo informație cum că ar fi cuplat cu vreo fată sau alta… și totuși Smiley are o iubită și nu orice iubită.

E băiat cuminte, devreme acasă, muncitor și talentat, mereu dornic să pună propria profesie înaintea vieții private. Ea, o blondă focoasă, frumoasă, care în ultimul timp arată impecabil. Unde mai pui că cei doi lucrează la televiziuni concurente, ea la Antena 1, el la Pro TV. Cam așa pot fi prezentați protagoniștii noștri: Smiley și Gina Pistol. Puțini s-ar fi așteptat la așa ceva, dar Revista Spy vă informează, în exclusivitate: Smiley și Gina Pistol au o relație care durează și se consumă intens de circa trei luni.

AZ5I0082-1024x740În data de 16 august, se făcea că era într-o miercuri, pe la 23:30, Gina a părăsit locuința ei din zona Pipera și s-a dus acasă la Smiley, în Cernica. A parcat mașina lângă a lui, semn că până și mașinile lor se plac, și, la ora 23:50, a intrat în casă. Avea să plece la ora 09.00 a doua zi, cu o oră și jumătate înainte ca Smiley să iasă cu cățelul la plimbare. Atunci când a sosit la locuința lui Smiley, Gina a mers singură spre casă – nu-i ușor să-i găsești casa dacă n-ai mai fost, semn că nu era prima dată când îl vizita pe îndrăgitul cântăreț.

AZ5I0165-686x1024Sursele noastre ne spun că, de cu seară, dinăuntru se auzeau zgomote grozave. Nu, nu genul acela de zgomote (nu că n-ar fi cazul neapărat, ci că nu se cade să tulburi liniștea nopții cu așa ceva), ci muzică. Mai exact, melodii noi sau în faza de proiect ale lui, pe care i le cânta ei, fericit, poate, că în sfârșit nu mai cântă la lună, ci la… una bună (n-am găsit altă rimă). Atât de bună, încât preferă să o țină ascunsă. Deși au o relație de aproximativ 3 luni, conform surselor noastre, cei doi fac tot posibilul ca amorul lor să nu fie dat în vileag. Iată, însă, până astăzi!

Să revenim și hai să ne amintim de ultimul hit al lui Smiley care se numește chiar ”O altă ea”. Strofa de final este: ”Abia când a plecat de tot din viața mea / Mi-aș fi dorit să mă învețe cineva / Că iubirea nu doare decât când dispare / Doar până atunci când o să apară o altă ea”. Doar nouă ni se pare că în versuri este vorba despre fosta relație serioasă a lui Smiley, cea cu Laura Cosoi, care pare să-i fi frânt inima (fapt ce indiscutabil l-a ajutat în creativitate) și că, O ALTĂ EA este nimeni alta decât Gina Pistol? Și știm că avem cam multe păreri, dar doar nouă ni se pare că Laura și Gina seamănă un pic? Dar s-o lăsăm pe Laura cu fashion-ul și cooking-ul ei și să ne concentrăm pe noua blondină din viața lui Smiley.

Gina Pistol este născută pe 9 decembrie 1981, adică în zi guvernată de Metal Yin și Cocoș, iar Smiley este născut pe 27 iulie 1983, adică în zi de Foc Yang și Dragon. Între elementele din ziua ei de naștere și cele din ziua lui de naștere se stabilește o compatibilitate perfectă. Astfel că relația Ginei Pistol cu Smiley are șanse mari să fie una de durată și chiar să se ajungă la căsătorie. Doar orgoliul ar putea strica relația lor.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *