Fenechiu la Rediu! PNL Iași face pe niznaiul! Chiar așa să fie?

Dom’le, e ceva de rîs Relu Fenechiu! Și cînd te gîndești că în urmă cu doar cîțiva ani făceau altceva în același loc.

Alexe, iar mai nou și Vatră, se chinuiesc să ne spună că Fenechiu s-a dus acolo, la Rediu, la sărbătorile comunei, ca invitat al primarului Haidău, că nu a fost o întrunire politică, nu are legătură cu PNL și alte alea.  Ai, nu zău! Ia să vedem noi oleacă. Că dacă ar fi fost așa deranjați, ar fi dat comunicatul înainte de eveniment și nu după! Pentru că sigur știau că Fenechiu a fost invitat și bănuiau cum va fi tratat!

1.Fenechiu a fost invitat pe scenă! Acolo erau numai oameni politici veniți, așa cum le stă bine, să fie văzuți, să fie ținuți minte, că doar vor mai fi alegeri. Deci, a fost o manifestare politică. Chermeza de după, e adevărat, n-a fost!

2. Lui Fenechiu i s-a dat cuvîntul la o  manifestație politică. Discursul său a fost unul politic, așa cum se poate vedea din înregistrarea care a circulat în mijloacele media. Dacă primarul Haidău vroia să știe părerea lui Fenechiu despre cum merg treburile prin țara asta, putea să-l invite la un șpriț la el acasă. El, însă, i-a dat cuvîntul la  o întrunire publică.Haidău e membru PNL.

3. Nu am văzut ca liberalii prezenți acolo să se fi ferit de Fenechiu. Ba, chiar, dimpotrivă. Liviu Bulgaru i-a strîns mîna voinicește, iar junele Afloarei l-a îmbrățișat cu atîta patos că ne gîndeam că acuși, acuși îl ia și la sărutat. Dacă făcea asta la o întîlnire la crîșma din colțul străzii, era în regulă. Întîlnirea cu mentorul în ale politicii merită sărbătorită. Dar aici au venit în calitate de membri PNL , nu de simpli gură-cască.

Nu știm dacă a fost sau nu o testare a reacției media la expunerea în public a lui Fenechiu,dar sîntem siguri că mulți liberali așa văd lucrurile. Că mai marilor din organizație nu le-a convenit cum a ieșit și au trecut la delimitare (temporară?) asta deja e altă mîncare de pește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *