Știți care sînt animalele preferate ale lui Ruby?

Cântăreața iubește foarte mult animalele, motiv pentru care are acasă trei pisici și doi câini. “Îi consider copiii mei și am mare grijă de ei. Îi iubesc mult”, ne-a spus Ruby.

Mai mult, cântăreața ne-a mărturisit că atunci când era copil, lua mereu de pe stradă câini și pisici. ‘’Mi se făcea milă și aduceam la bunica suflete nevinovate, fără adăpost. Încercam să le mai ascund, dar mă prindea bunica mea. Iubesc foarte mult animalele’’, ne-a mai spus ea.

Sensibilă de fel, Ruby ne-a declarat că cel mai urât moment din viața ei a fost când a pierdut un animal drag: ‘’Pentru mine, pierderea unui animal mă afectează foarte mult și plâng continuu, în rest nu au fost momente neplăcute în viața mea.

Pentru mine, cariera conteză foarte mult. Îmi doresc să evoluez cât mai mult. Vreau ca bunica să fie sănătoasă și restul vine de la sine”.

17424688_1633594593321833_3082213845488276965_nDupă succesul piesei “Tată”, cântăreața se pregătește să lanseze o nouă piesă. “Am filmat și clipul. O să apară în curând. O să fie o piesă frumoasă și sper să ajunga la inima faniilor, la fel ca și “Tata”, care a fost foarte bine primită’’, ne-a mai spus ea.

Ruby, pe numele său real, Ana Claudia Grigore, a debutat în  muzică în 2011 când a lansat piesa ’’Party Hard’’. Un an mai târziu, melodia ‘’Stinge lumina” , interpretată de artistă s-a bucurat de un succes uriaș, iar până în prezent rămâne cea mai apreciată piesă a ei. Nici pe plan sentimental nu o duce rău.

De mai bine de zece ani trăiește o poveste de dragoste cu unul dintre dansatorii  săi. Chiar dacă cei doi locuiesc împreună, Ruby nu uită  de bunica ei cu care petrece foarte mult timp și care o ajută pe cântăreața cu treburile gospodărești.

’’Bunica mă ajută foarte mult. Îmi gătește când eu sunt pe la concerte. Eu nu prea știu să fac mâncare. O iubesc foarte mult”, a  mai complet ea.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *