În sfârșit, ai cu cine: Cosette Chichirău aduce „găuri” și „virgine” în Parlament

Aruncând o privire la ultimele postări ale deputatei USR de Iași Cosette Chichirău pe Facebook, poți rămâne uimit nu atât de apetitul verbal de care nu duce lipsă deloc, dar mai ales despre profunzimea subiectelor abordate. Astfel, de curând, deputata de Iași ne vorbește cât se poate de detaliat despre „gaura” în buget pe care pesediștii o acuzau pe la începutul anului și despre care acuma se face mare vâlvă prin Parlament.

Dovedind o acoperire aproape enciclopedică a subiectelor, Cosette a noastră trece apoi la noi teme de interes pentru țară. Nu vă gândiți nici la PIB, nici la scumpirea gazelor ori la curricula din Educație. Este vorba despre pădurile „virgine și cvasivirgine”, dragi bârfitori, pe care deputata USR le vrea protejate la maxim și cu amenzi cât casa pentru cei care ar vrea să le umble la centura de castitate.

Noi, după așa ieșiri publice, nu putem decât să subscriem cu totul la propunerile și amendamentele USR despre găuri și virgine și așteptăm în continuare mari subiecte de interes, până nu intrăm cu totul la andropauză. Ai cu cine, dom’le!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *