Știți ce mai face Sorin Oprescu?

Fostul primar al Capitalei este neschimbat, chiar dacă viaţa i-a fost dată efectiv peste cap, fiind judecat într-un proces de corupţie. Oprescu iese singur la cumpărături, modest, şi conduce un autoturism Volkswagen, de familie. În imaginile exclusive obţinute de cancan.ro,  fostul edil al Bucureştiului pare, totuşi, puţin abătut, poate şi pentru că urmează acum o etapă foarte importantă din viaţa lui!

Fostul edil s-a retras din viaţa publică de la începutul scandalului şi a afirmat mereu că este nevinovat, mai ales în faţa judecătorilor. Dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie se judecă de aproape doi ani la Tribunalul Bucureşti, iar fostul primar al Bucureştiului este foarte aproape de etapa în care trebuie să-şi demonstreze nevinovăţia. O serie de elemente au rămas cu semne de întrebare, iar martorii denunţători, pe baza cărora îşi construiseră procurorii acuzaţia, au ajuns să se contrazică în declaraţii!

Poate pentru că nu e lucru uşor să scoţi la lumină probele care te-ar putea achita, Sorin Oprescu este destul de îngândurat, sau cel puţin aşa se observă în imaginile obţinute de cancan.ro. 

oprescu-prFostul primar al Capitalei a făcut mici cumpărături şi a lăsat maşina parcată destul de departe, aşa că a făcut câţiva paşi, preocupat de problemele sale. A ajuns şi la autoturismul său, o maşină de familie decentă, dar care nu iese în evidenţă, a lăsat micile sale cumpărături pe bancheta din spate, iar apoi a pornit spre casă. Nu mai are nevoie nici de şofer, nici de confort, pentru că cel mai important lucru e să scape de cumpăna mare din viaţa lui, de la tribunal!

Oprescu este acuzat că ar fi primit 25.000 de euro la locuinţa să din Ciolpani, de la  Bogdan Popa, fostul şef al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCU).

La data de 5 septembrie 2015, inculpatul Oprescu Sorin Mircea în calitate de primar al municipiului Bucureşti, în baza unei înţelegeri prealabile cu inculpaţii Popa Bogdan Cornel şi Stanca Cristian, a primit de la primul suma de 25.000 euro din totalul de 60.000 euro pretinşi în mod necuvenit de cei doi de la administratorii unei societăţi comerciale (denunţători în cauză), în legătură cu un contract de execuţii lucrări în cadrul Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului. Prin această conduită, primarul Municipiului Bucureşti nu a făcut altceva decât să «valideze» activitatea infracţională desfăşurată de inculpaţii Stanca Cristian şi Popa Bogdan Cornel, dar şi menţinerea acestuia din urmă în funcţia de director al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, cu luarea în considerare a posibilităţii numirii sale ca director la ALPAB, deşi ştia că acesta comite infracţiuni de corupţie”, au scris procurorii în rechizitoriu.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *