Stupoare printre cinefili! Robert de Niro şi-ales loc de îngropăciune la Iaşi!

* dulcele târg ar putea deveni, peste ani, loc de pelerinaj pentru iubitorii marelui actor * dintr-o greşeală intenţionată, cel care se recomandă fiul Madonei şi al lui Anthony ar vrea să-şi odihnească oasele în cimitirul Eternitatea, pe parcela 3!

Robert_de_NiroCâţi dintre onor bârfitori dumneavoastră, aceia cu niscaiva păr alb pe la tâmple, nu  aţi savurat prin tinereţi filmele monstrului sacru al rolurilor de mafioţi Robert de Niro? Cine poate uita de privirea sictirită în oglindă, de imaginea în care repeta la nesfârşit o replică devenită demult celebră, precum „You talkin’ to me?”, din „Taxi Driver”? Ori faţa plină de moveuri din „Raging Bull” sau corecţiile aplicate bunăciunii de Sharon Stone în mai noul „Casino”? Sunt doar câteva dintre rolurile pe care actorul american cu accent de italian le-a jucat magistral de-a lungul timpului şi care încă mai fac coadă la bilete şi storc emoţiile din cinefili, atuncea când mai sunt date în reluare de unele posturi de pe la noi. Se pare însă că economia de piaţă, goana după rating cu orice preţ şi tăvălugul efectelor speciale pe calculator l-au împins şi pe marele actor la compromisuri cu sine însuşi. Aşa că, de la super-producţii turnate prin platourile de la Hollywood, a ajuns să filmeze prin România, că, deh, e mai ieftin. Unde mai pui că, recent, monstrul sacru din „Promontoriul groazei” a fost văzut ducându-şi traiul chiar prin Iaşi. Sau, cel puţin aşa au avut impresia unii mai naivi din fire, care, cică, pot jura cu mâna pe sfânta Biblie că i-au văzut moaca, atuncea când s-a legitimat ca să ia un amărât de credit cu buletinul…

Hollywood-ul, prins pe picior greşit

Ei, de-aicea au început însă suspiciunile şi au intrat bârfitorii pe fir, că prea era cusută cu aţă albă. Ca mari fani ai lui de Niro ce ne aflăm, am dat iute un telefon cu taxă inversă la Hollywood să vedem dacă maestrul are vreo filmare prin România şi ne-am ales cu un set de înjurături în engleză: „What te f..k”, „Suck my…” şi alte bulşituri, mai ceva ca alea rostite de tonomatul Al Pacino (un alt prieten comun de-al nostru şi de-al maestrului de Niro) în „Scarface”. Am lăsat telefonul în furcă şi ne-am apucat apoi să-i verificăm declaraţiile de avere. Nici aici n-am găsit vreo inadvertenţă, că de Niro ăla adevărat cică are conturile doldora de scaieţi şi nu ştim ce ar căuta el prin sărăcia de la noi.

Răsfoind însă presa infracţională de prin dulcele târg, am aflat însă că totul nu era decât o tărăşenie în toată regula, menită să-i ducă în eroare nu atât pe milioanele de fani înfocaţi, cât pe prostovanii care chiar credeau că Robert de Niro s-a stabilit la Iaşi. Reţeta era chiar ca pentru debili. Nişte băieţi al căror nume nu mai are rost să-l menţionăm, cari se credeau din cale-afară de deştepţi, au falsificat buletinul lui de Niro al nostru. Se mergea apoi la magazinele care vindeau orice cu buletinul şi cumpărau în rate frigidere şi plasme pe care apoi le vindeau cu banul cash. Li s-a înfundat însă când unul dintre funcţionari ş-o dat seama că are de-a face cu nişte hoţi nu atât inteligenţi, cât de-a dreptul impertinenţi.

Nesimţire de escroc

Omuştenii au falsificat buletinul lui de Niro atât de grosolan, câ până şi pipiţele care nu au auzit de alţi actori în afară de Ashton Kutcher l-ar fi descoperit. Singurul lucru autentic era faţa inconfundabilă a actorului, cu alinuţa plantată pe obrazul drept. La o privire mai atentă, însă, vedeai că pe mă-sa o chema… Madona, iară pe tat-su – Anthony. Iar pentru ca tacâmul să fie complet, hoţomanii au trecut la domiciliu, atenţie, strada Eternitate, parcela 3, de parcă un aşa mare star de cinema ar muri vreodată!

Aşa că, un sfat cinefililor şi piţipoancelor iubitoare de mafioţi! Dacă vreodată vă invită la un film, o ciocolată şi apoi la o şampanie în apartament unul care se dă mare stea de cinema sau film pe DVD, fiţi cu mare băgare de seamă! Al Pacino e trecut bine de prima tinereţe, dar are conturile încă burduşite. La fel şi prietenul nostru, Robert de Niro. Iar dacă totuşi vă încumetaţi să-i cereţi un autograf, aţi putea cere de la sosia ultimului, care va fi cazată, vreme îndelungată, într-o celulă răcoroasă din Penitenciarul de Maximă Nesiguranţă din strada Dr. Vicol. Întâlnire plăcută!

Sexy Driver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *