Blondina Iulica îşi face buletin de Mumbay

* după ce l-o mai domolit pe tata socru, ieşeanca de la Pro l-o convins pe Salman să se mute împreună într-un cartier select, pe coasta Oceanului Indian

Una rece şi una caldă pentru cea mai de succes blondină pe care o dat-o Iaşul trusturilor naţionale de televiziune în ultimii ani, stimaţi bârfitori şi, mai ales, invidioase bârfitoare. Ştiri care mai de care mai savuroase şi mai interesante vin de pe frontul celei mai mediatizate vedete de la Hollywood-ul cel indian, unde relaţia dintre Salman Sandokan Khan şi ieşeanca Iulica Vântur o făcut deja înconjurul Planetei, nu doar a vecinilor de la Oceanul Indian.

Iulia_VanturCa în orice relaţie bazată pe încredere şi sex, e şi normal să apară şi duşmani, intrigi şi invidii. Iar dacă la români se zice că dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie musai să te ai bine cu soacra, ei bine, la indieni e oleacă pe invers. Acolo, după cum veţi vedea în rândurile de mai jos, capul răutăţilor e socrul cel mare, adică tata lui Salman, care, zice-se, nici n-ar vrea să audă despre unirea întru trup şi suflet a holteiului său (ajuns, între noi fie vorba, la 48 de primăveri) cu blondina noastră. Numai că, după ce declara la presă că între cei doi porumbei nu e decât o prietenie şi nimic mai mult, că – vezi, dragă Buddha – ar fi vorba doar de vreo altă fetişcană dornică să-şi construiască o carieră la Bollywood (de parcă platourile de la Buftea ar fi mai prejos), iaca acuma apele s-or mai liniştit. Tartorul cel bătrân al familiei Khan s-ar fi resemnat cu ideea, dându-şi şi el sama că Salman e „băiat mare” şi e treaba lui ce face cu viaţa intimicioasă.

Ai, n-ai, te muţi la Mumbay

Atât i-a trebuit starului indian ca să o pună iute de un gest care l-a lăsat cu gura căscată nu doar pe socrul cel mare, ci, mai ales, pe junele indience care sperau şi ele să dea aşa o lovitură. Cică ultimele bârfe i-au adus pe Salman Khan şi pe Iulica noastră chiar sub acelaşi acoperiş, de unde, până mai ieri, se spunea chiar că s-ar fi mutat cu… părinţii. Aşa se face că Salman i-a cumpărat blondinei o căsuţă taman pe Carter Road, un fel de Primăverii al fiţelor şi privilegiaţilor din citadela Mumbay.

Prin urmare, noi prezicem că nu mai este chiar aşa de mult până ce porumbeii vor merge la altar. Că, dacă s-au mutat împreună, Salman chiar că nu mai are scăpare. O fi el învăţat cu orezul cu curry şi alte condimente indiene, dară când o da el de nişte sărmăluţe în foi de varză murată şi, mai ales, de nişte poale-n brâu dintr-acelea moldoveneşti, cred că indianul o să umble cu inelele de logodnă în dinţi.

Aşa că, dă-i bice, Iulico! Iar dacă ai nevoie de un ajutor într-ale vrăjelii şi culinăritului, ştii unde ne găseşti. Că despre dragoste, nu ne băgăm, că aicea moldovencele îs recunoscute că n-au nevoie de sfaturi. Hai baftă şi, de ce nu, casă de piatră!

Buda Bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *